Information

Har hur mycket information som helst att ta in för tillfället.. De har som sagt antagit mig till programmet så nu har jag en hel hög med papper och häften som ska läsas noggrannt. Mhm...... Har iallafall kommit en bra bit på min video! :)
 
 
I eftermiddag ska jag träna och sen ikväll åker jag till LG som jag inte träffat på hur länge som helst! Massa mys.

Au Pair-video

Idag fick jag ett samtal från de på Stockholmskontoret, som berättade att de godkänt min ansökan, ringt mina referenser och nu ska antas till programmet! Härligt! :) 
 
Har öppnat iMovie för att försöka komma igång med min video.. Nu är jag på G!
 

Ansökan - check!

Ansökan = helt klar. Skönt. Galet med tid jag lagt på den för att få den så bra som möjligt.. (väntar nu då alltså på allt annat som ska fixas som kommer komma så småningom....)
 
Denna veckan ska Cultural Care försöka få tag på mina referenser och prata med dem. Under tiden ska jag börja fundera på vad jag ska ha med i min video, och sedan på något sätt lyckas göra en bra och intressant video. Hm, återstår att se hur det blir med det...
 
För övrigt så har jag valt att åka med organisationen Cultural Care Au Pair. Än så länge är jag väldigt nöjd & har man några som helst frågor får man oftast svar samma dag. Kanonbra!