30 augusti - THE BEACH & THE BOARDWALK

Vi började morgonen med att dra oss till stranden, med hopp om att vädret skulle bli bättre. Det blev det dock inte så vid ett-tiden var vi hemma igen tror jag. Vi stannade hemma ett tag, fixade till oss lite för att sedan bege oss mot boardwalken i Ocean City. Barnen åkte lite karuseller och sedan gick vi en runda på boardwalken. Jag köpte lite caramel popcorn från Johnson's popcorn och något annat amerikanskt godis, typ kolor där det fanns massor olika smaker.

Efter ett tag strosade vi bort mot änden av boardwalken för lite mat. Lite mat blev mycket mat. Jag beställde en fylld kyckling med ost och skinka, till detta fick jag en enorm sallad och pommes. Och kycklingen var enorm. Herregud vad stora portioner man får här! Orkade inte hela så tog med mig resten hem.

När vi kommit hem hann vi vara hemma ett tag innan de andra kom på att de ville ha glass, jag var inte sen på att hålla med att det var en bra idé. Sagt och gjort, en chokladglass med chocolate jimmies senare är jag nu på "mitt" rum hos Mimi. Här sover jag på en soffa (för jäkla skön är den!) och har en tv och hela källaren för mig själv = jag trivs.

Johanna, svensk kompis till familjen som är på besök med sin dotter Ida, kom precis med två svenska tidningar och en påse ahlgrens bilar till mig. Oj vad glad jag blev! Man uppskattar sådana småsaker så himla mycket nu, haha! Ska verkligen försöka att vänta med att öppna den här påsen...

Imorgon är jag ledig men tror jag följer med familjen till stranden om det är fint väder. Jag kan ju ligga i min solstol med min underbara Twilight-bok! Är det dåligt väder stannar jag vid poolen med boken istället. Vi får se helt enkelt!

Som sagt.. Sverige: skaffa caramel popcorn!!

 
2

28 augusti - POTTERY PAINTING & MAC'N'CHEESE

Idag har jag nog varit topp tre av au pairer. Haha. Regnade imorse och vi ville inte vara hemma så vi tig bilen till All Fired Up (?) i Collingswood. Efter X antal samtal och frågande hittade vi rätt, då kom nästa problem: fickparkering. Jag hatar att parkera bara på parkeringsplats, förstår ni då paniken som uppstod när jag behövde fickparkera med tre bråkandes barn i baksätet, regnet öste ner, fullt med trafik. Herregud. Haha! Men jag grejade det och långt om länge kunde barnen börja sin pottery painting. Måste sett lagom roligt ut där inne.. Jag går med en fet ryggsäck på ryggen, försöker hålla Reed och Graham i handen, säga till dem att man absolut inte får röra saker där (vilket de självklart struntade i ändå), de försöker smita rundor och ja, haha alltså gud. De fick iallafall gjort det och vi begav oss hemåt.
 
Väl hemma var det långt över lunchdags. Vanligtvis ger jag dem bara mackor eller spagettios, men då inget fanns hemma blev det endast mac'n'cheese. Förstår ni hur omtyckt jag var? Jag låg på topp!
 
Nap, snack, lek, sen var jag off. Packade ihopa lite mer grejer och sen åkte vi till Egg Harbor Twsp (hos barnens mormor, Mimi) för att spendera nätterna till måndag här. Har en svensk på besök med hennes dotter, skönt att prata lite svenska men vi pratar mer engelska eftersom ingen annan förstår.
 
Nu ska jag kolla senaste avsnittet av Pretty Little Liars innan jag ska sova, börjar runt 9 imorgon. Så himla skönt. Vi hörs!
 
 

27 augusti - STOP TAKING EVERYTHING FOR GRANTED

Idag var en relativt jobbig dag då jag bara väntade på besked hemifrån. Vill inte gå in på detaljer angående händelsen då det inte är relevant på det viset. Jag är bara glad att du är okej och du vet vem du är. Fina du.
 
Men det gav mig ett wake up call. Vi tar allt för mycket för givet. En person, en plats, en sak. Strunt samma vad det är, ta inte någonting för givet. Det kan handla om år eller månader, minuter eller sekunder. När som helst kan saker förändras - ibland till det bättre, men även till det sämre. 
 
Skratta för mycket, berätta för någon en extra gång vad de betyder för dig, och ta ingen för givet. Vänta inte med att berätta något, räkna inte med att personen finns vid din sida hela livet. Lev i nuet och gör det till det bästa jäkla livet du kunnat tänka dig.