Go workout.

1

Tough workout

Kunde inte vara med på fotbollsträningen idag då jag inte kan använda mina fotbollsskor pga tån. Joggingskorna satt bättre både för tån och skoskaven så gymmade lite istället.

- 25 minuter uppvärmning (joggning)
- 1 mils cykling
- massa styrka för både mage, rygg, armar & ben

Det var ett bra pass och jag var nöjd efteråt! Var helt förstörd efter i söndags när jag "skadade" mig då jag äntligen börjat träna igen efter förkylningen och tänkte att nu dröjer det ännu längre. Som tur var kunde jag vara på gymmet istället. Och imorgon är det fyspass igen, nu är jag på G! Underbart!!

1

Be strong

Ligger i min säng, kan inte sova och tankarna rusar runt i huvudet. Skol-tankar. Jag är pressad över skolan, att så mycket oftast hamnar på samma gång. Förstår aldrig hur tusan jag ska hinna med allting. Det blir inte bättre av att vara en sådan tönt som jämt har höga krav på sig själv. Alldeles för höga. Varför inte nöja sig när man kommit halvvägs? Nä, här kämpar vi tills vi når toppen. Nästan.
 
Jag känner hur jag bara längtar till studenten. Inte för att jag har några problem med att befinna mig på skolans område och sådär, men där är några kurser som jag känner gör mer skada än vad de hjälper. Jag vill inte gå dit, gör allt för att få slippa. Medan andra lektioner är roliga. Eller, roliga kanske var att ta i, men de är okej. 
 
Det är dock inte så långt kvar till studenten nu. Eftersom klockan nu är över ett så är det onsdag och det är nu 100 dagar till studenten. Räknat i vanliga dagar. Alltså är det ännu mindre dagar som jag behöver vara i skolan. Känns bra. Den dagen då vi står på skolbalkongen, tittar ner på de andra, sprutar champagne och skriker sånger - det kommer vara en bra dag.
 
Jag tror det är viktigt att ha saker att se fram emot, för att orka ta sig igenom de jobbiga och svåra dagarna. Tyskland med fotbollslaget, Göteborg med min fina pojkvän, min födelsedag, balen, studenten och såklart flytten till USA är de sakerna som får mig att orka. Man har jobbiga dagar, särskilt sista året. Det är nu jag känner att jag vill ge järnet, och det kostar. Med hjälp av sakerna jag nämnde, känner jag att jag orkar ge det där sista. Det peppar mig.
 
Nu är det nästan bara tre månader till som jag behöver kämpa och stå ut. Tre månader, sen är jag färdig med skolan. För ett tag. Det är ingenting och det kommer gå fort. Förlåt för ett relativt deppigt inlägg, men jag behövde skriva av mig. Dela med mig av mina tankar till fler än en snarkandes pojkvän.
 
När jag blir såhär deppig känner jag för att gråta. Inte för att jag inte skulle må bra, utan för att det är så otroligt skönt ibland. Gråta utan anledning. Få det ur sig. Sedan kan jag ju inte sticka under stol med att Johnny Depp säger det här så galet bra:
 
2