30 juli - Bilder från idag

Var så himla skönt att återigen ha sovmorgon, så undrar hur det kommer bli imorgon när jag börjar kl 8? Det kommer vara så himla jobbigt att gå upp.. Men jag ska nog klara av det också! Dagen har gått bra, känns som att Graham börjar fästa sig vid mig mer och mer, det var inte ens en jobbig stund när vi sa hejdå till VM imorse. Fortfarande lite svårt att ta upp Reed från nap, men det är antagligen för att han är trött och grinig, men det lugnar sig oftast efter en liten stund. 
 
Hämtade upp Chloe och Reed på camp vid halv tolv, innan dess hade jag och Graham varit vid en annan lekpark då den andra var stängd (tror de tog bort bikuporna som var där, bland annat) och lekt en massa. Lät de stanna utomhus för lite lek när vi kom  hem medan jag var inomhus och gjorde kalkon- och ostmackor med majonäs (mums!), fixade vatten, blåbär och tog med mig allt ut så vi åt där ute. Det gillade dem! 
 
Pickaboo!
 
Min fina Graham!
 
Alltid lika skoj att ta foto!
 
A froggie!!
 
Vid luch blev det prövning av mina solglasögon :)
 
Kan inte annat än att älska den här bilden...
 
Fina Reed!
 
Mina gosisar! 

30 juli - Sovmorgon igen

Börjar ju 9:30 idag också, men vaknade för en liten stund sedan. Ska strax dra mig mot badrummet sedan ner och äta frukost. VM lämnar Chloe och Reed på camp idag så jag börjar ungefär när hon kommer hem med Graham. Jobbar sedan till 4:30pm, ungefär. Får se vad jag hittar på med honom idag, antagligen lär han vilja gå till Haddy/brandbilarna/lekplatsen, så får väl se vad han säger. 
 
Vet inte om jag kanske bara skulle hjälpa VP ikväll vid middagen med alla barnen då VM inte kommer hem från jobb förrän runt 10pm, men det spelar inte så stor roll. Ska träffa Nicole ikväll tror jag och hon slutar kl 8pm så antagligen lär vi kolla på en film eller någonting. 
 
Nu är jag hungrig så ska dra mig neråt. Vi hörs!
 
Och mamma, jag hoppas godiset kommer fram snart för gud vilken abstinens jag har efter det nu :((((
 
Jag & min fina i helgen
2

29 juli - Lekplatsen, getingstick & tvätt

Som jag skrev igår fick jag sovmorgon idag, och gissa vad? Även imorgon börjar jag 9:30, skööönt. Slutar en halvtimme senare (4:30pm) än idag, men det är ju lugnt. Då det är måndad hade ingen av barnen camp så när jag ätit min frukost sa de att de ville gå till lekplatsen, så det gjorde vi. Var underbart väder idag!
 
Lite lek och ett getingstick för mig senare var vi hemma igen för lite lek utomhus medan jag hängde upp barnens tvätt på sträcket och satte igång en ny maskin. Tre maskiner blev det idag, två som var mina och en som var barnens. Därefter hade vi lunch, nap och snack och sen kom mina värdföräldrar hem. Det har varit en bra dag och barnen har varit på glatt humör mesta delen av tiden! Skönt!
 
Nu ska jag ut och kolla om mina kläder har torkat, isåfall måste jag sätta igång och stryka lite. Sedan ikväll är det kickboxning igen, wiho!