New York City

22:13
 
I torsdags åkte vi till New York City med au pair-skolan. Här är några bilder:
 
Sandra och jag, övertaggade skulle jag tro
 
Herregud, säger jag bara
 
 
Mamma Mia!
 
Central Park
 
 
Empire State Building
 
 
 
 

Fullt upp

21:21
 
Som ni vet så är jag framme hos min värdfamilj, det är underbart! När vi kom fram var där en massa teckningar, en handduk med texten "Lulu" och en strandväska på mitt rum. Åkte med min värdmamma och handlade lite nödvändigheter och sen grillade vi. (Läs: värdpappa stod med paraply i en riktig thunderstorm och grillade) men guud vad gott det var! Tog det lugnt resten av kvällen, kollade lite tv med barnen, sen läste jag lite.
 
Idag var jag, värdmamma och barnen på Farmer Market och gick rundor lite, sen blev det parken så barnen kunde springa av sig lite. De fortsatte sedan leka utomhus i sprinklern, åt grilled cheese, pojkarna tog en nap medan jag, Chloe och värdmamma åkte och handlade. På kvällen blev det grillad kyckling med French Fries och när vi nattat barnen blev det världens godaste chokladglass. Nu ligger jag i mitt badkar och bara njuter, ska snart flytta mig till sängen. 
 
Imorgonbitti bär det av till Mimi's för att vara på stranden! Underbart. 
 
Såhär går det om man glömmer sunscreen... Ska inte glömma det imorgon!!
 
Säg hej till tåget!
 

Framme hos värdfamiljen

22:07 (svensk tid)
 
Återigen bara ett kort inlägg då jag lär somna vilken sekund som helst. Men jag är framme hos familjen och de är urgulliga!! Skriver när jag vaknar istället och berättar lite. Godnatt!
3