Göteborg

För ett par timmar kom vi fram till Göteborg och jag började det med att byta upp oss lite grann innan.. från våning 4 till 19 (av 23). Jag med min otroliga hiss-skräck. Men här är SÅ fint! Hade verkligen kunnat vänja mig vid detta... Vid uppbytet fick vi även tillstånd att äta frukosten på Heaven 23 - restaurangen på översta våningen istället för våning 2.

Ikväll gör vi inte alls mycket. Ska fixa kort för att åka spårvagn och sen ska vi äta någonting, sen ska jag nog ta mig ett bad. Imorgon blir det universum och Nordstan :)

3

Påsklov

Jag kan inte förstå varför lov alltid går så fort. Idag är min fjärde lediga dag, herregud. Som tur är så är det ju långhelg också så jag börjar inte förrän på tisdag.
 
Varje år håller min klubb i en loppis för att tjäna ihop pengar och den hålls imorgon, därför ska vi sätta upp grejer inför det ikväll. Imorgon är det själva loppisen och sen åker jag och min fina pojkvän till Göteborg.
 
Vi har inga exakta planer på vad vi ska göra, mer än att gå på Universeum och gå rundor på Nordstan. Utöver det ska vi bara ta det lugnt och vara med varandra. Underbart med såna dagar ibland ♥
 
Vi ska bo på Gothia Towers

Barney - I love you

Skypeade precis med min värdfamilj. Alltså det är verkligen galet så mycket mer jag längtar när jag pratat med dom. SÅ sjukt härliga de är alltså!! Den yngsta, Graham, har en lila liten dinousarie som heter Barney som sjunger om man trycker på magen. Sen satt Graham och sjöng den här låten för mig. Haha jag dör så söt! 
 
Mellersta, Reed, är fortfarande rätt blyg men hade en enorm fläskläpp så tycker så synd om honom. Haha så söt. Sedan pratade jag om filmen Brave med den äldsta, Chloe. Hon måste sett filmen hur många gånger som helst, kunde allt från början till slut, haha! Hon lovade att se den med mig när jag kommer (har dock sett den en gång redan).
 
 
I love you 
You love me 
We're a happy family 
With a great big hug and 
A kiss from me to you 
Won't you say you love me too?