29 november - NYCSåhär spenderades kvällen. :) 

Uppdatering kommer förhoppningsvis imorgon. Är på sleepover hos Ohana med henne och Free. Imorgon blir det heldag i NYC, godnatt!

27 november - ALMOST THANKSGIVING DAY

Note to self:
Använd aldrig mer blogg.se mobilapp och gå ur för att sen gå in igen och fortsätta skriva. Allt är borta.

Så med andra ord får ni endast bilder och kort kommentar.

/sur Louise 


Imorgon firar jag min första thanksgiving, med en enorm jäkla kalkon!
Lek med playdoh och sen lite lego - go Sweden!

Städat mitt badrum för första gången sen jag kom hit (5 månader). Haha nu tänkte säkert några "öh vad äckligt att inte städa badrummet på 5 månader" men ickesanicke, varför göra det när andra egentligen gör det åt dig varannan vecka?Till slut lite kärlek från en av männen i mitt liv.
4

26 november - EFFEKTIV DAG

Hallå allihopa.

Idag har jag känt mig duktig. 8:15-12:15 hade jag alla tre barnen. Med andra ord var det biblioteket som gällde idag. De skötte sig ändå rätt så bra tycker jag. Hem och käka lunch, där de var aningen vildare. Lämna Chloe i skolan, hem och lägga pojkarna för nap. Under nästintill hela napen pluggade jag. Fick dessutom en halvtimme extra då Kristy plockade upp Chloe från skolan så jag kunde låta pojkarna sova till tre istället för halv tre. Skönt. De var påtoppenhumör båda två när klockan var tre, så det blev snack och lite så. Mimi och Kristys morbror kom över en runda så barnen var hysteriska, men samtidigt avlastade det lite från min jobbtid. Hade killarna sen en liten stund då Kristy och Chloe skulle nånstans. Mark tog väl över kvart i fem men jag jobbade väl lite halvt till fem. Haha svårt att förklara det dära. 

Så fort jag slutat tog jag mina pluggsaker och fortsatte. Under rasten + efter jobb gick jag igenom hela kapitel 5 och lite av kapitel 6. Har kapitel 5, 6 och 7 i prov på måndag. 7 är ändå rätt färskt fortfarande (får man väl hoppas iallafall då vi gick igenom det igårkväll) så kändes bra att lägga nästan all tid på första kapitlet. Sammanfattade även lite av en text jag ska använda mig av till inlämningen till måndag. Och som om inte det skulle vara nog har jag även slipat lite på min redovisning, som även den är på måndag. Ska prata om hela händelsen på Utøya i juli för två år sedan, om Breivik och allt det där hemska. Min lärare tyckte det var ett grymt ämne och att jag absolut skulle prata om det, så det ska bli lite skoj ändå tycker jag. Förstå mig rätt.

Efter middagen återgick jag en liten stund till pluggandet, men la ner det efter en stund. Pluggade på learnsmart. Slängde mig sedan på soffan en stund och kollade på någonting, tacka vet jag Grey's. Har nu hamnat på mitt rum igen och tänkte ta tag i min hög med kläder. Känns som att jag aldrig tvättar nuförtiden (tvättar inte ens barnens kläder, har väl gjort det kanske max 5 gånger sen jag kom hit haha), iallafall tvättar jag väldigt sällan, skjuter alltid upp det i sista dagarna.. Så ja, det är också varför jag varit effektiv idag: tvättat två maskiner!

Alltså nä nu ska jag hänga in tvätten sen ska jag nog sova. Eller surfa rundor och drömma mig bort till black Friday och nyc. Helgen, kom nu, tack!

Mamma, du skulle bara våga påpeka att jag inte bryr mig om färgerna när jag tvättar. När jag tvättar är det rosa och rött och träningskläder och mörka kläder, allt på samma gång!

3