FLORIDA DAY 6, MAGIC KINGDOM

Torsdagen var det Halloween och vi åkte tillbaka till Magic Kingdom. Jobbade 10-11 (i poolen) följde sedan med Kristy, Mimi och Chloe för lite shopping, dock höll jag i pengarna väldigt bra. Jobbade sedan igen vid två, fram tills Kvällen. Vi kollade lite saker vi missat förra gången och på kvällen åkte vi till en restaurang där Musse, Mimmi, Kalle, Långben och Pluto gick rundor bland borden för autografer och fotografier. Det var en livad restaurang såklart men så häftigt. Och otroligt mat! Buffé så du kunde ta vad du ville, hur mycket du ville, och allt var fantastiskt. Kalkon, lax, annat kött, pasta, ris, massa olika grönsaker, soppor, köttbullar osvosv. Och desserterna?! Ska ju inte ens prata om det buffébordet. Galet. Men så otroligt gott. 
 
Var utklädd till Snövit på halloween, där var tillohmed en person som stoppade mig och ville ta ett foto hahha. Amerikanare...... Har för övrigt aldrig varit så kissnödig i hela mitt liv som jag var på hemvägen, så vi fick stanna vid ett cvs så inspringandes kom jag i Snövit klänning, undrar hur det såg ut. Haha!
 
 

WANTED: FALUKORV

Är där någon au pair/svensk i USA som har hittat nåt liknande falukorv här? Har sjuka cravings för falukorv. Helt galet.. Någon??

FLORIDA DAY 4, ANIMAL KINGDOM

Den här dagen åkte vi till Animal Kingdom. Vi spelade spel och barnen vann olika gosedjur, vi prövade silly hats, jag och Kristy åkte en grym bergochdalbana. (Det lönar sig att gå som single riders trots man är två, får gå före i kön och vi lyckades lösa det så vi satt med varandra, haha!) Den gick uppåt neråt framåt tillbaka. Riktigt go'! 
 
Vi åkte även i en stor safari bil och såg en massor av olika djur på safarin. Alligatorer, flodhästar, noshörningar, giraffer, lejon, zebror, elefanter och apor var bara några av djuren vi fick se på nära håll. Vi stod även senare i kö för att träffa King Louie och Baloo. (kände mig som ett barn när alla karaktärerna kom fram.... Haha) har även för mig att vi fotades med Pluto & Långben i den här parken och vi åkte karuseller med barnen.