27 augusti - JOBB

Okej, jag är rätt kass på det här med uppdatering hemma i Sverige. 

Igår var jag ledig, så den dagen spenderades med lite middagslagande klockan 7:30am, slö-gymmande tillsammans med min vän André och powernap mellan 3-5pm. Gott! 

I övrigt händer det inte jättemycket i mitt liv, mer än jobb, kompisar och pojkvän. Men det är skoj det med. Har fått veta att jag är anställd iallafall året ut på Granit, wiho!!! 

Nu ligger jag på soffan och kollar Masterchef USA samtidigt som jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar, och jag har nyss tryckt i mig lite hemmagjord müsli. Blir jobb 1pm-8:15pm.

Imorgon ska jag ha brunch med Rasmus och sen jobb till klockan 10pm, inventering! Fredag jobb, lördag resegille och söndag jobb.

Ska försöka få ihop en helg med min Josefine snart med.

Hörs! 


Såg den här på Facebook igår... Hahaha 😂

21 augusti - MORE THAN A MONTH IN SWEDEN

Jag ÄR ju verkligen sämst på det här med att blogga. Det har varit hur mycket andra saker som helst going on, men får väl dra en liten uppdatering så ni vet att jag lever iallafall.
 
Jag har varit i Sverige nu i lite mer än en månad och jag börjar mer och mer acceptera att det är här mitt liv är just nu, och det är ändå rätt bra när man tänker efter. Hade jag kunnat vara på två ställen samtidigt hade jag älskat det, men ja, ska man vara lite realistisk får man väl inse att det faktiskt inte går. 
 
Igår kom min släkt från Florida hit så vi åkte ut till Hovs Hallar för lite grillbuffé. Blev några glas vin där, och sen fortsattes vindrickandet hemma hos mamma och pappa då jag hjälpte mamsen med en sak. Blev ju nästan lite lullig, på en onsdag, haha. Men ja, är det inte lill lördag så säg. Erik körde så att vi kom hem och sen stupade jag i sängen direkt. 
 
Jag har nyss städat lägenheten lite och ätit en fantastisk omelett som jag gjort, och inväntar päronen och våra amerikanska gäster. De ska få se lägenheten jag och Erik bor i, sen ska vi till pappas låtsasmamma. Ikväll vet jag inte vad planen är, vi får väl se. Imorgon ska jag jobba 1pm-8:15pm, sen direkt hem till mams och paps för kräftskviva. 
 
Ja, annars under min tid här i Sverige har jag hunnit jobba hur mycket som helst på älskade Granit på Väla, umgåtts med fina vänner, haft fina kvällar med pojkvännen, jobbat lite till, kollat lite fotboll, haft mysgia söndagsmiddagar med kompisarna, haft någon härlig bakisdag, städat lite, tvättat mycket, varit alldeles för dålig på att uppdatera här och lägga upp resebilderna på facebook, saknat USA, hatat Sverige. Men som sagt, saker och ting börjar rätta till sig, och jag känner att Sverige inte är så dumt iallafall. Nu ska jag få tummen ur och försöka lägga upp resebilderna.
 
I höst ska jag eventuellt plugga in Matte C då jag inte gjorde det på gymnasiet, och behöver den för så många utbildningar. Inte för att jag bestämt mig angående utbildning, men där är tusen nya dörrar som öppnas om jag har den, så det kanske är lika bra, när jag ändå inte ska börja plugga förrän hösten 2015? Vi får väl se var jag hamnar och inom vilket program - to be continued.
 
 
Tänk att vi tog oss igenom ett år ifrån varandra. Det har varit skratt och gråt, roliga och jobbiga stunder, men så jävla värt det. Det absolut bästa var att när jag kom hem så tog vi vid precis där vi slutade. Vi har kanske olika värderingar om saker och är inte alltid sams, men kärleken finns där. Det är en stor och fantastisk kärlek jag delar med denna killen och jag vill aldrig släppa taget om honom. Jag älskar dig så himla mycket, min fina Erik. Som jag skrev tidigare idag på min instagram:
 
"When I tell you "I love you", it is not out of habit, or to make a conversation. I say it to remind you that you are the best thing that ever happened to me. And, if I could choose again, I would still choose you."
1

8 augusti - SHOPPING PÅ GEKÅS

Hej vänner!
 
Igår var jag ledig, och jag gick upp 5:25am för Ullared stod på schemat. Mamma plockade upp mig 6:15am och sen hämtade vi min moster, Inger. Kom upp strax innan de öppnade, 8am, käkade frukost och gick sen in. Vid 3pm gick vi till kassorna och var ute 3:30pm. Var hemma strax innan 5:30pm då vi behövde göra ett stopp hos mig och Erik först. Kom hem till mamma och pappa, Lina kom över så vi körde och hämtade min bil som äntligen blivit lagad. Sen iväg till Statoil för att lämna saker till min bror, och sen körde vi hem till mamma och pappa, la oss på soffan och kollade på 10.000 timmar. Så jäkla bra film! Se den! Kom hem till mig och Erik vid nio - halv tio tror jag, satte mig i soffan med ett glas vin och sen blev det läggdags vid tio - halv elva.
 
Hur som, jag som trodde att när jag kom hem till Sverige skulle jag inte shoppa mer - tji fick jag. Hade en lista med lite välbehövliga saker, men kom inte ens hem med alla de sakerna, utan en massa annat. Men jaja, det blev fina kap och jag ska ju faktiskt snart dit igen, men den gången med Elin!
 
Tänkte visa er mina små fynd...
 
 
Erik stack strax innan sju då han skulle iväg och jobba, så det har varit tyst och lugnt i lägenheten. Jag vaknade och gick upp vid halv nio, styleade till håret lite nu när jag äntligen har en ny plattång, fotograferade mina köp och nu ska jag städa undan lite här. Lägenheten är rätt stökig om vi säger så, haha. Ska köra iväg till mamma och pappa en runda sen innan det är dags för jobb 1pm-8:15pm.