29 januari - ARE YOU GONNA BUY M&M'S?

6:34 pm
Vilken galen dag det varit idag.. barnen har inte varit de bästa lyssnarna om man säger så.. men det har bara varit till att jobba på, de har ju haft sina goa stunder. Som när jag och Graham hade lämnat Chloe i skolan så hade vi 20 minuter innan vi skulle hämta Reed, så vi körde till affären då jag glömt köpa lök tills jag skulle laga mat ikväll. Så jag sa till Graham:- Graham, we will just make a quick stop at the store, ok?Varpå han svarar:- Are you gonna buy m&m's??? Haha alltså jag förstår INTE varför denna unge kopplar mig med m&m....... haha. Gjorde iallafall middag (vet inte vad man kallar det, men ris i botten, sen köttfärs och ost, mamsen brukar göra det) och nu sitter jag på mitt rum och ska byta om. Har funderat hela dagen på om jag ska kickboxas eller bara köra mitt program, men halsen har känts bättre under dagen så blir kickbox ikväll och program imorgon. Har aldrig riktigt kommit igång med träningen igen efter att Erik var här då jag drog på mig en rejäl förkylning.. men nu ska jag nog kunna komma igång igen!
1

29 januari - GOOD TUESDAY

00:04
Idag var en bra dag. Barnen var galna på biblioteket men det är ju ingen nyhet haha. Bibliotikarien sa att jag måste vara helt utmattad på kvällarna, haha jotack. Men de är ändå mina små gullisar.Slutade 3:30pm, gick upp på mitt rum och läste klart första Harry Potter-boken. 5:30pm mötte jag Josefine på Panera Bread för lite middag, sen en sväng till Wegmans, hem och parkera bilen, möta upp Nicole och gå med henne till Starbucks. Satt väl där 1,5h innan vi drog oss hemåt i kylan. Så himla kallt var det... Slängde mig på soffan där Mark och Kristy kollade på tv. Kristy gick och la sig så jag och Mark satte igång ett avsnitt The Walking Dead. Måste kolla det från början sen nån gång, är ju helt fast nu.. missade nya PLL också så får ta igen det imorgon eller torsdag. Imorgon vänder veckan, skööönt. I helgen ska jag till mallet med Nicole, sen fira hennes födelsedag på söndag på The Cheesecake Factory. Mysigt! Sen blir det jobb söndagkväll med, men det är lugnt, jag gillar mina jobbkvällar. Här kommer lite bilder från de senaste dagarna:
2

27 januari - FLIGHT REQUEST FOR MY FLIGHT BACK HOME

8:20 pm
 
Jahani alla där hemma. Idag gjorde jag någonting jättejobbigt. Jag klickade på SUBMIT-knappen till min flights request form. Herregud. På riktigt, så satt jag i typ 15 minuter innan jag ens klickade på knappen, funderade på om jag verkligen bestämt mig för rätt sak nu. Men jo, nu har jag ju fått säga en tidsram då jag vill åka hem, och då fick jag välja mellan måndag-torsdag, eller fredag-söndag (flyget blir bokat på någon utav de här dagarna, jag får veta exakt vilket datum senare.) Vill man åka på en helg får man dock betala extra, så jag valde att åka hem någon gång mellan 21-24 juli
 
Så ja, nu är ni uppdaterade om det. Med andra ord: SVERIGE, vi ses någon gång mellan mån-tors 21-24 juli! Exakt datum får ni så fort jag själv vet, vilket dock dröjer några månader tror jag. 
2