30 juni - LOTS OF FEELINGS ABOUT GOING HOME

Imorgon är det 3 veckor tills jag lämnar USA. Med andra ord 3 veckor och 1 dag tills jag är på svensk mark. Jag längtar så tills jag får krama om familj och vänner, men framförallt min pojkvän. Jag saknar honom så mycket. Sen är det också så att jag har otroligt mycket mixed feelings inför att åka hem, jag tycker verkligen att det ska bli jättejobbigt. Och dessa känslorna går ut över honom. Förlåt. Jag är rädd för att vissa vänner kanske inte längre står så nära (medan andra står närmre än förut vilket jag är glad över). Jag är rädd att skillnaderna ska vara så stora. Jag är rädd att jag ska ha en massa USA hemlängtan. Jag är rädd att bli bortglömd av mina USA barn. Jag är rädd att jag inte kommer göra någonting varje dag/kväll som man gör här. Jag är bara så himla rädd, nervös, ledsen, arg, alla olika känslor man har. När jag lämnade Sverige visste jag ju att jag skulle vara tillbaka inom ett år, max två. Nu när jag lämnar vet jag inte när jag kommer tillbaka. Jag hoppas verkligen på att komma tillbaka nästa år då Elin åker till Chicago ett år bara någon vecka innan jag kommer hem (och jag har inte vart i Chicago!) så det skulle ju vara så roligt att besöka henne. Och då skulle det såklart bli stopp vid familjen med och där skulle jag ju haft gratis boende då.

Lite att tänka på med andra ord. Och massa massa jobbiga känslor.


29 juni - NOKOMIS BEACH

Blir inga bilder idag för jag har för dålig täckning. Tar typ 5 minuter att ladda upp en bild, så får ta det när jag är iväg någonstans och har bättre täckning.

Imorse ringde väckarn strax innan 8am för vi skulle följa med Judie och Peter till kyrkan, så vi skulle åka 8:30am. Därefter åkte vi till ett brunchställe där jag åt en supergod våffla plus bacon och scrambled eggs. Var hemma igen 11:15am och slappade till 12pm då Peter lämnade oss på stranden. Det var UNDERBART. Vi var där i 3,5 h och vattnet var såååå varmt (30 C/85 F) så tillochmed jag badade utan problem. Vattnet var också så himla salt så det var inga problem att bara ligga och flyta.

Kvart i fyra hade vi bett om att bli hämtade så sen åkte vi hem och åt glass och grilled cheese. Sen blev det dusch och lite viber-pratande innan vi gick ner till Judie och Peter för middag och efterrätt.

Vi kom upp till oss för en stund sedan och lyssnar på thunderstorms - igen. Imorgon ska vi åka hemifrån 10am för att åka till ett aquarium. Vi funderade på stranden sen efter men det ska börja åska vid 1pm så vi får väl se. Nu har vi 2 heldagar kvar här och på onsdag lämnar vi härifrån 5pm för att flyga till San Francisco 9pm.

In a while, crocodile!

28 juni - KAYAKING

Imorse ringde väckarn 8:30am och då var det bara upp och byta om, äta yoghurt och bär, borsta tänderna och sen ut. Peter skulle köra ut oss till Lido Beach där vi skulle på en tour och paddla kanot.Vi kom dit strax innan 10am, fick våra kanoter och flytvästar och vid 10:30am var alla ute i vattnet och touren började. Det var extreeeemt varmt eftersom solen stod på oss hela tiden, förutom i slutet då vi paddlade genom några tunnlar med skugga. Men det var så roligt iallafall, och vi fick se en delfin på jättenära håll också, plus en sjöko. Skoj!Touren varade cirka 2 timmar, och vid 1:30pm var vi hemma igen. Åt lite grilled cheese och glass, innan vi samlade lite krafter och gav oss ut på en liten powerwalkrunda. Åskan kom ifatt oss när vi var halvvägs hem, men nu har den slutat igen. Ikväll ska vi ner till Judie och Peter igen för middag och imorgon har vi faktiskt lovat att vi ska med dem till kyrkan och därefter ska vi ut och äta brunch tillsammans. Sen får vi se vad planerna för dagen är.Vi hörs sen! vet inte hur många johanna-egopics jag har på min telefon nu.. haha
1