30 maj - AU PAIR MEETING

Hej svejs!

Imorse började jag 8:30 och dagen rullade på bra hela tiden. Vi lekte mycket utomhus då det äntligen har blivit bra väder igen efter dagar med först otroligt kvavt och åska, sen med regn och kyligt. Skönt med sol och värme, och helgen ska tydligen bli bra med! Under Graham's nap bakade jag och Reed rulltårta, den blev lite bränd i botten men smakade ändå bra! Efter Chloe's skola fortsatte vi leka utomhus och Chloe's kompis Audrey (hon bor granne) kom över en runda. Slutade vid 4:30pm, slängde in min tvätt i torktumlaren och sen ringde jag Maja, familjens nya au pair, för att prata lite med henne. 5:15pm körde jag till Josefine och sen tog vi hennes bil till Moorestown Mall för att ta oss en sallad till middag från Saladworks. Helt klart de bästa salladerna där!

Gick rundor lite i affärerna och jag fick efter många om och men med mig en "one line a day, a 5 year memory book" där man skriver ett par rader om varje dag i 5 år och så går man tillbaka och kollar så kommer man ihåg vad man gjorde. Så synd jag inte köpte en i början av mitt år här.. menmen, jag har ju faktiskt ett liv efter USA med, tro det eller ej haha. Har ju satt lite shoppingförbud på mig själv nu, men den här boken ville så gärna följa med mig hem.

Vid 7:30pm hade Josefine au pair möte på Kiwi's så jag följde med där. Vi satt där fram till 10pm tror jag innan vi sa att det var dags att åka hem. Det var så himla mysigt och vi satt bara och babblade dessa timmarna. Vi körde tillbaks till Josefine, och jag tog min bil och körde hem. Tankade bilen lite, satte in pengar på kortet och slängde lite kuvert i brevlådan innan jag rullade in på drivewayn vid kvart i elva. Kollade på resten av Grey's-avsnittet jag börjat på och sen gick jag upp och la mig. Kan återigen inte sova, men ska ge det ett nytt tappert försök. Imorgon jobbar jag 9:00-4:30 och sen är planerna lite lösa, eventuellt göra något med Josefine och Melanie, vi får se!28 maj - PLANERING INFÖR RESA

Ska alldeles strax lägga bort iPaden och sova innan det är dags för jobb imorgon 8:30-5:00. Men, för tillfället är jag helt uppslukad av allt som har med resandet att göra. Skulle skypeat med Johanna ikväll angående resandet, men saker kom i vägen så det blir imorgon. Vi har fixat en mapp på dropbox så vi kan dela dokumenten med varandra och bara göra allt smidigare. Blir så himla taggad när man pratar om det, och det är faktiskt inte många dagar kvar!28 maj - PHILLIES BASEBALL GAMEKan nu bocka av baseball game från bucket list. A w e s o m e. Dock kommer jag aldrig bli ett baseball fan - tacka vet jag fotboll eller liknande där det händer någonting..