28 oktober - CANCERGALAN

Idag börjar jag inte förrän klockan fyra, så har dragit mig i sängen riktigt länge. Kollade "The Other Woman", åt frukosten i sängen och bara tog det lugnt. Har precis fått i mig lite lunch, och satt mig i soffan för att kolla på Cancergalan. Jobbade ju till 20:15 igår så missade det då jag inte kom hem förrän efter nio. (Känner ju att jag vill se det från början) En minut in i galan och tårarna sprutar på mig, oj vilka jobbiga 90 minuter det här kommer bli.24 oktober - PUMPOR

Körde till bästisens mormor & morfar för att köpa varsin pumpa till mig och Erik inför ikväll. Kom hem med varsin pumpa, plus några sådana som man kan dekorera lite med. Så fina.. Hade kunnat köpa så många fler..
24 oktober - PLUGG, MAT, TVÄTT OCH LÖN

Har en ledig fredag idag, men precis som de andra dagarna den här veckan ska den spenderas med en massa matte-plugg. Ska gå igenom lite till inför högskoleprovet som är imorgon, sen ska jag även plugga på med min matte c. Ska även iväg och köpa två pumpor eftersom vi ska till Elin ikväll för att skära pumpor, sen får jag se om jag behöver åka inom affären för middagen, vi ska ha tacos med de där nya mjuka tacos"skålarna" som skal. Mums! Har även hur mycket tvätt som helst att fixa under dagen, vilket kanske är bra då det blir bra pauser mellan plugget. Fick precis i mig lite fil och flingor så ska ta tag i matteböckerna nu med lite skön musik bredvid. Kom precis på att lönen kommer idag - woho!
 
Ja, vi har ju börjat med Linas matkasse. Det ser inte särskilt gott ut på bilden, men ååååh så gott det var! Hade kunnat äta och äta och äta hela kvällen! Någon kycklingwok med nudlar, blomkål och jordnötssås!
 
Gårkvällens middag. Färsbiffar med potatis, wokade champinjoner och sockerärtor med en ostsås. Biffen innehöll bl.a senap, så jag var väldigt skeptisk till dem, men ja, de var sjukt goda de med. 4 av 5 skulle jag nog ge dem!
Min dag idag...
 
Med lite inslag av det här... en påse ligger redan i maskinen = 4 maskiner tvätt idag.... tur det bara är jag hemma i huset så ingen annan behöver maskinen haha.
 
Och de här är mina följeslagare under dagen. Igen. Men det går iallafall åt rätt håll!