23 april - GYM AND HIIT SESSION

Har nu landat i soffan efter en bra dag. Åkte till matten (hade dock tittat på fel dag på schemat, så jag kom när det var en kvart kvar), postade paket till min yngsta i USA, körde till jobb och tog ett varv på Väla för presentspaning innan jag började (jag fyller ju år på onsdag, den 29e, och Erik behöver present-tips), jobbade till 17:30, körde en timme på gymmet, åkte till min moster någon timme, körde hem och körde en omgång HIIT-pass (15 minuter), tog en välförtjänt dusch. Och nu ligger jag här. Har Skype uppe då jag - äntligen - ska prata med min familj igen. Har varit lång tid sedan nu, men både jag och dem är rätt upptagna så det är svårt att få ihop det. Men nu så!
 
På gymmet idag blev det massa ben- och magträning, men jag slängde faktiskt in lite för armarna också. Det behövs, så svaga som mina armar är... :) 
 
Imorgon jobbar jag stängning. Ska plugga lite matte på morgonen, men även klämma in ett HIIT-pass tror jag. Det tar ju ingen tid alls (särskilt inte om man gör det hemma) och det är snabbt klart, men effektivt. Tar bussen till jobb, sen får Erik hämta mig för vi behöver handla. Ska fira min födelsedag med släkten på söndag, så vi behöver handla tills dess. Och är man upptagen så är man, då får man handla en fredagkväll för att få ihop det. Sen väntas jobb på lördag, och söndagen kalas.
 
Nöjd efter gymmet!
 
Ett år.. ser ni någon skillnad? Jag gör.. :)

22 april - LION KING

Alltså jag blir så glad när jag ser att det fortfarande är folk här inne som läser om mitt lilla liv! 

Jag har haft en kanondag. Jobb och födelsedagskalas för min hund som fyller 10. Träningsvärk så in i bomben hela dagen, men den ska tränas bort imorgon! Imorgon ska jag sova till halv nio, fixa ihop mat och gymväska, åka på mattelektion 10-11:30, posta paket till min lillgrabb i USA (han fyller 4 den 5/5) jobba 13-17:30, direkt till gymmet, sen ska jag Skypea med min amerikanska familj på kvällen. Det var såå längesen så jag kan inte vänta. Åh vad jag saknar dem. 

Nu har jag lagt mig i sängen, slagit på tvn och Lejonkungen (jag älskar Disney!), sen ska jag sova. Vi hörs nog imorgon!
Som jag fuskade idag! Men det får man ibland.. Imorgon är jag ju back on track på gymmet! 💪🏻

22 april - FAVORITFRUKOSTEN

Hittade min onepiece i garderoben idag, så det blev mys i den både igårkväll och nu på morgonen. 


Favoritfrukosten! Denna gången hade jag i mandel, cashewnötter, russin, gojibär och torkade aprikoser. Smaskens!

Har missat några avsnitt av Grey's så har lagt mig på soffan nu med frukostskålen för att kolla ifatt. Ska ta bussen klockan 10, sen är det lite jobb på g. Borde plugga lite matte innan bussen också..