GYM OCH PROTEINLUSSEBULLAR

Hej vänner!

Nu har jag äntligen kommit i säng. Jag förstår inte var mina lediga dagar tar vägen, de bara springer förbi!

Tog mig till matten imorse. Hann hem en liten runda för mellanmål, lite fix på rummet, och lunch. Packade ihop gymväskan för att äntligen ta mig iväg till gymmet. Har inte varit där på länge pga halsont, förkylningar och nageltrång, så äntligen kände jag mig frisk nog! Jag stack in och körde ett lugnt pass, kändes dumt att smälla på till 110% direkt när jag varit sjuk. Men det kändes så jäkla bra, skön känsla! Saknat gymmet riktigt mycket, haha. 

Lite biceps är kvar trots uppehåll.. Men nu jäklar alltså..

Efter gymmet duschade jag och körde sen hem till Robin och Isabelle. Isabelle var hemma, först kollade vi på One Tree Hill som gick på tvn, sen spelade vi Mario Kart på deras Wii. Blev kvar där ett par timmar innan jag tog mig till affären. Skulle inhandla lite saker till bakning jag gjorde ikväll, och även två saker till jul.

Så fort jag kom innanför dörren blev det matlåde-fix. 11 lådor (ok, 10, för jag hade en till kvällsmat) fick jag ihop (kyckling och ris/linspasta, tröttnar aldrig haha!). Därefter bakade jag proteinlussebullar. Glutenfria, kalorisnåla och proppade med fibrer och protein. Ett recept jag hittade på svenskt kosttillskotts hemsida. Här är det: http://www.svensktkosttillskott.se/artiklar/lussebullar_med_protein_och_fibrer 

Grejen med nyttig bakning är att man kan inte ha samma förväntningar som på "vanlig" bakning. Nyttigare saker smakar inte som de vanliga sakerna, that's it. De här lussebullarna smakar självklart inte som vanliga lussebullar (och det är ju inte konstigt, det säger väl sig själv?!) men jag tycker att de var goda! Inte så att jag skulle äta flera stycken eller så, men de hade en mer bröd-konsistens än vanliga lussebullar och var mer mättande. De får absolut godkänt! Som sagt, man kan inte jämföra sån här bakning med vanlig bakning där allt består av 9/10 socker och vitt mjöl.