SENASTE

Wow vilken kass uppdatering det var här då. Det har varit rätt mycket runt julen. Jag har jobbat en hel del, varit uppe i Göteborg och även äntligen kommit igång med träningen igen. Nästan en hel månad har jag fuskat och slarvat med maten, inte tränat pga jobbiga förkylningar och nageltrång, men nu har jag kört 3 st pass de senaste 4 dagarna och det känns så jäkla bra. Äntligen!! Har även gått tillbaka till kostplanen och körde i semesterformen, för ja, jag kan erkänna att jag gått upp i vikt (utan att ställa mig på vågen) men det blir ju så när man fuskäter och inte tränar på en månad, haha. Men det går bra och efter ett par dagar märker jag redan skillnad på midjan. Antagligen mycket vätska jag lagt på mig. Nu följer jag kostplanen stenhårt t.o.m nyår, sen är där nyårsdagen som brukar vara svår att hålla, och den 2 januari ska jag på återträff på Torstens, så då fuskar jag på kvällen. Men annars är planen att komma igång igen, och jag längtar så!Kan även upplysa er om att jag fortfarande inte fått en kallelse från sjukhuset. Vad hände med början av december?! Har tänkt ringa dom snart igen och fråga vad sjutton de håller på med. De säger att man ska få tid då och då, men håller aldrig något av vad de lovar. Låt mig bara få operationen nu så jag slipper det här....

Just nu sitter jag på tåget mot Lund för en arbetsdag på Granit. Ser framemot att få testa på Lunds butik, man lär sig oroligt mycket antar jag eftersom den butiken skiljer sig mot vår Väla-butik på många sätt. Bland annat har de två stycken våningar i Lund, vi har bara ett plan, dock stort. Så detta ser jag framemot! Jobbar 12-18. Imorgon är jag på Väla 13-20:15 och nyårsafton kör jag 9:30-15:15.


Nyår ska jag fira med Erik, min bror och ett helt gäng av hans kompisar. Det ska också bli super, tror det blir hur bra som helst. 

Igår drog jag med mig mamma till gymmet igen, det var längesen! Senaste passen har jag kört Lofsans Juldagsträning, och den bränner som fasen. Bra tar den! Nu hade jag ju kört den 2 gånger innan igår, så jag har redan fått träningsvärk av den. Värre var det för mamma, haha...


Sen gjorde jag potatismos och fiskbullar till middag, med vitlöksstekt paprika, broccoli och sparris, smaskens!


Det var en liten uppdatering iallafall.. To be continued! Berättar mer om Jul på Liseberg, och julen i övrigt, i eget inlägg sen, för nu är jag strax framme i Lund.