24 februari - CURLINGIgår samlades vi på jobb klockan fyra för ett litet möte, och sen tog vi bilarna och puttrade iväg mot Landskrona för att spela curling. SÅ himla roligt! Riktigt svårt, men oj vad skoj vi hade. Man får inte vara rädd för att bjuda på sig själv, haha!

Latar mig på soffan för tillfället, ska dra mig in i duschen, fräscha till mig och sen tuta iväg till Väla för att spendera dagen på älskade Granit. 

2 februari - HEMMAGJORD DEODRANTKRÄM

Är som sagt hemma från jobb idag, men jag är bannemig så trött på att ligga i sängen så jag orkade mig upp för att göra en hemmagjord deodrantkräm som en kollega skickade till mig. HÄR är länken till sidan. Superenkelt att göra, tog 5-10 minuter, och väldigt få ingredienser som behövdes. Väntar nu på att den ska stelna till lite då den just nu är lite väl rinnig, men det blir säkert toppen. Pröva ni med vettja!
 
 
Färdig! Nu ska den bara stelna så ska jag prova.. :)

1 februari - DET HÄR MED ATT VARA SJUK

I fredagsförmiddag på min sovmorgon fick jag ett ryck och städade lägenheten lite. Gjorde även om lite på ena väggen i tv-rummet, så nu blev den såhär.
 
 
Jag var lite småförkyld innan helgen, och igår - lördag - bröt det ut rejält. Har inte mått så dåligt pga en förkylning på galet länge. Åkte till affären med Erik, men det var också det mesta jag gjorde den dagen. Eller ja, jag gjorde faktiskt hemmagjord pizza med. Sen blev det bara Gladiatorerna-mys och sängläge klockan halv tio. 
 
 
Och idag, söndag, har jag legat i sängen till klockan tre. Efter en halvtimme kom mamma och pappa på paj-fika och stannade någon timme. Sedan dess har jag lyckats koka pasta och ätit köttfärs-rester, och lagt mig på soffan. Pratade med chefen tidigare och kom fram till att jag stannar hemma imorgon. Usch. Blir vila upp mig imorgon och tisdag så jag är fit for fight igen på onsdag. 
 
 
Dagens plus måste ändå vara att sambon kom hem med blommor, och sen hade päronen också med sig blommor när de kom hem. Vilka fina människor de är!
 
Vi hörs när vi hörs, som vanligt.