7 januari - WILMATog ut min lilla vovve på en runda i snön, och för en gångs skull ställde hon upp som lite fotomodell. Fina, fina Wilma. 

Nu ska jag köra mot jobbet,hejsvejs! 

Januari - Mars, 2014

Min pappa klagade senast igår på att jag inte skrivit någonting här på en månad, och det har ju faktiskt ekat tomt här, så tänkte nu gå igenom mitt 2014 lite grann för er. Schysst va? Jupp!
 
Januari
Året startade lite småjobbigt - jag berättade för värdfamiljen att jag inte skulle förlänga. Jag ångrar inte att jag åkte hem när mitt år var slut, men jag saknar dem otroligt. Men det får man leva med. Jag bowlade med tjejerna (jag vann hehe). Gjorde Matching Swedish Bracelet till hela värdfamiljen med tösen. Min älskade pojkvän kom och hälsade på mig. I Haddonfield var det sjukligt kallt och vi hade 30 cm snö. Jag spontanklippte håret ca 2 dm. Jag requestade mitt flyg hem till Sverige. Josefine och jag åkte skridskor vid Penn's Landing i Philadlphia.
 
'
 
 
Februari
Kollade alldeles för mycket The Walking Dead och Grey's Anatomy med Josefine. Firade Nicole's födelsedag på The Cheesecake Factory. Jobbade under SuperBowl, med Josefine och nachos som sällskap. Byggde snögubbar med barnen. Åkte med Josefine och Nana till New York City, där jag sedan mötte upp med Isabelle. Josefine och jag bakade kanelbullar. Vi fick återigen 30 cm snö. Reed fyllde 4 år - stora killen! Firade alla hjärtans dag med Josefine (förvånande va?) med middag och bio. Kickboxade en massa på gymmet, kom även igång väldigt bra med gymmet vilket kändes grymt. Bakade negerbollar med barnen. Gick på mitt au pair meeting på The Pop Shop. 
 
 
 
Mars
Började kolla flyg till resemånaden, och planera i allmänt. Gjorde semlor från scratch eftersom det var fettisdagen. Åkte till Fort Lauderdale med familjen och fick vara med om St. Patrick's Day. Var på LCC-möte hemma hos vår LCC. Gjorde tonvis med crafts med barnen. Min blogg kom långt om länge med på Cultural Care's hemsida. Tränade mycket även denna månaden och fick grymma resultat, vad jag själv tyckte. Mars var i övrigt en väldigt lugn månad där jag mest spenderade tid med Josefine, och även Nicole, men så var jag ju en vecka i Florida med.
 
 
 
 
Resten kommer någon annan dag för nu slocknar jag snart haha! Jobb imorgon så vi hörs när vi hörs.