30 mars - JOSEFINE'S COMING

Godmorgon!

Skulle egentligen tagit bussen tidigare till gymmet idag för att hinna med det innan jobb, men jag kom helt enkelt inte upp ur sängen. Hade massa timmar att sova ikapp då jag bara lyckades sova 3 timmar mellan lördag och igår, och sov dåligt fredag till lördag. Så istället för att lägga massa tid på att åka iväg kör jag på ett program hemma istället, funkar bra det också!

Om två timmar ska jag ta bussen till Väla för jobb 11:30-17:30, åka med pappa hem, hem och baka bröd, sen hämta Josefine vid tåget i Ängelholm 22:14. Hon sover hos mig och så spenderar vi tisdagen tillsammans. Wiho! Så glad att vi bor så nära. 

Igår stod det en oxfilé i ugnen när jag kom hem från jobbet. Lyx-söndag! 

Nu ska jag ta mig upp från sängen och göra ett träningspass och få i mig frukost. Vi hörs i dagarna, kram på er. 26 mars - MY BLOG AND NIKKI IN MALMÖ

Hej på er!
 
Har funderat lite över min blogg.. mest troligt kommer det här bli stället där jag verkligen skriver av mig angående min viktnedgång påväg mot operation. Ni är ju inte så hiskeligt många som kikar in här men ni är några stycken, så ja. Allra mest kommer det vara för mig själv, för det ÄR skönt att skriva av sig.
 
Imorse ställde jag mig på vågen. 73,6kg. Shit! Jag började på 79,2 och ska ner till 68. Fattar ni? Det är nästan 6kg! Jag känner mig så jäkla grym, och man blir otroligt motiverad när man får resultat. Det känns verkligen att jag är på god väg. Så otroligt skön känsla. 
 
Jag fuskade faktiskt idag. Åt en stor frozen yoghurt. Men Nikki (som jag träffade i USA!) mötte upp mig i Malmö så vi hade en dag tillsammans där. Det åts lite frukost på Espresso House och sen en froyo på Yogiboost. Sitter nu på tåget hem mot Ängelholm. Hade egentligen vilodag igår, men switchade den dagen med idag, så det blev en gymrunda igår ju innan jobbet.
 
Det var så himla härligt att träffa Nikki igen! Vi hade ju så mycket att prata om och trots att vi inte sett varandra sedan den 24 juni så var det som att vi sågs förra veckan. Jag älskar när det är så. 
 
Nåja, nu är tåget snart i Helsingborg så bara ett stopp kvar därefter. Sen ska jag hem och se vad jag (okej, Erik också) vill ha till middag och sen har jag absolut inga planer. Kanske någon bra film? Vi hörs när vi hörs!
 

Såhär jäkla taggad var jag på gymmet igår!
2

25 mars - BUDGET OCH PRETTY LITTLE LIARS

Godmorgon!
 
Löning idag, och därför har jag satt mig och gjort en budget för april-månad. Japp, jag har börjat göra budget! Känns otroligt bra, så man får lite ordning på allting i sin ekonomi, vilket jag annars är fruktansvärt dålig på. Idag väntas både gym och ett jobbpass klockan 11:30-20:15, men först: senaste Pretty Little Liars-avsnittet!! Who the heck is Big A?! 
 
Förresten så har Erik äntligen kommit hem efter 5 dagar i Turkiet - som jag saknat honom! Jag tyckte inte ens det var hälften så jobbigt under mina 13 månader i USA, haha. Fy tusan vad det var läskigt att sova själv dessa nätterna och vad hemskt det kändes att bli lämnad. Hur klarade han mitt år iväg?! Haha.. 
 
Ingen bild idag för jag har ingen. Vi hörs!