FOODPREP

Har stått och foodpreppat lite idag också. 4 lådor med kyckling, 3 lådor med köttbullar gjorda på älgfärs. Ris, bönpasta och linspasta blev kolhydraterna till detta.


Tidigare idag spanade jag in bakasockerfritt.se i jakt på lite nyttigare julbak. Blev helt fast och kom på att jag behövde ju äta någon lunch. När jag ska göra något snabbt och lätt gör jag antingen kyckling-köttfärssås, eller någon wok. Idag blev det wok. Tärnade upp och stekte kyckling, kokade ris och hällde i saffran där i, tog lite grönsaker vi hade i kylen, och så blev det en god wok av det. 

Stack iväg till affären innan för att köpa pepparkakskrydda, så mellanmål #2 (eller mål #4) blev naturell kvarg med pepparkakskrydda, och nötter.

Till kvällsmat gjorde jag pyttipanna. Det var så in i bombens gott!! Hade kunnat äta en portion till utan problem, haha. Ser ju inte så gott ut, men det var det! Gjorde iallafall det på gul lök, sötpotatis och nötgrytbitar. Hade en skål med morötter bredvid också.

Sen förberedde jag min frukost för imorgon. Overnight oats med banan och hallon. Blandade naturell kvarg med lite, lite vaniljpulver, havregryn och vatten i en skål. Tog en banan och mosade 2/3 av den. Lite utav den mosade bananen la jag med bland kvargen. Resten skivade jag. La allting i olika lager i glasburken. Kvarg, banan, hallon. Och skivade bananer på sidorna. Ser väl lite småskumt ut, men tror absolut det ska vara gott. Återstår att se imorgon...

Under kvällen har jag pluggat matte och sen planerade vi inför mammas 50 årsfest som vi ska ha på lördag. 

Nu ska jag lägga mobilen och sova, imorgon jobbar jag 8:00-17:30. Tror mamma skulle komma till Väla sen också så ska vi kolla grejer inför festen.