IDAG OCH JUL-ÖNSKELISTA

Hej på er!

Jag hade planer för dagen, men de ställde jag in. Skulle åkt på matten imorse, men har sovit så jäkla dåligt så jag kom helt enkel inte upp från sängen. Ska strax sätta mig och räkna lite här hemma istället. Skulle även sen egentligen åkt till gymmet efter mattelektionen, men jag har faktiskt inte åkt dit heller. Tar en dag här hemma, har tagit upp mat till matlådor. Både älgfärs och kycklingfiléer. Det blir bra matlådor av det! Inte bestämt mig helt vad jag ska göra, men jag kommer nog på något. Kör ju 3 stycken gympass i veckan, onsdag och fredag är redan inplanerade för gym, tar det innan jobbet då jag börjar 11:30 och det är inga mattelektioner på morgonen. Tredje passet tar jag antingen tisdag- eller torsdagkväll, tror det blir tisdag så jag har en vilodag torsdag. Återstår att se..

Har faktiskt bara legat på soffan en stund nu, inte gjort någonting alls. Så skönt. Åt precis upp mitt mellanmål och håller på med stora glaset vatten. Måste bli bättre med att dricka vatten... Så dålig på det. 


Dagens måltider än så länge. 

Har även fått ihop en önskelista till jul:
Airfryer från Phillips

Vit vattenkokare från Eva Solo

2 stycken Kudde Fiskben från Granit

1-2 till såna här shakers från SmartShake. Har rosa och blå sen tidigare, sen fick jag en orange och en svart av mamma när hon var i Ullared senast. Dock ska två av dessa upp till Göteborg, så en eller två till hade inte skadat. I loooove them!!!!!

6 stycken Fat Mellan Grafit från Granit

Carolina Gynnings rosé/vitvins-glas

Och presentkort på svenskt kosttillskott är ju inte heller fel ;)