JOBB, DRESS CODE OCH REFITNESS

Hej på er!
 
Blir ett snabbt litet inlägg innan jag behöver släcka för idag. Har jobbat 11:30-20:15, och har 8:30-17:30 imorgon. När jag kom hem från jobbet ikväll gjorde jag fiskbullarna fast mer som biffar (blev 2 st biffar) och sötpotatismos, med en sallad. Gott. Fick i mig kvällsmålet sen också innan läggdags. Hoppade i min pyjamas, borstade tänderna, skickade obligatoriska godnatt-smset till min pojk, och sen fastnade jag såklart lite på Pinterest också, haha.
 
En tanke jag kom att tänka på idag var.. jag har 3 olika dress codes jag går runt på i mitt liv. Jobbkläder, gymkläder och onepiece. Det är typ de outfitsen jag använder, haha! Tänkte på det idag... 
 
Sen upptäckte jag även att nu börjar mina biceps komma på riktigt! Ni vet när man liksom flexar sin biceps, och där faktiskt ÄR en bula när man känner på den?! Blev så stolt så jag gick och flexade här hemma i typ tio minuter. Mamma och pappa förstod inte min entusiasm, hehe.. 
 
Imorgon slutar jag som sagt 17:30 och då är det gymmet som gäller, tror det är rygg jag har på schemat denna gången. Hade ben (pass #2) sist, och tror rygg, traps och axlar är pass #3. Har även insett att jag inte har mycket kvar på Rickards kost- och träningsplan, tyvärr. 16 dagar bara. Jag har verkligen varit supernöjd med honom. Fantastiskt kostupplägg och bra träningspass. Jag vet att jag sagt det förut, men jag säger det igen: rekommenderar honom starkt! Inte nog med att upplägget är bra, han svarar alltid så fort han kan. Har flera gånger fått svar under helger eller kvällar, trots att hans onlinetider är mån-fre 8-16. Grymt nöjd!