LEDIG DAG = AKTIV DAG

Idag har jag varit ledig så började med att sova till strax innan 9. Gott. Började dagen med hallonhavregrynsgröt med kvarg och banan, ätandes i sängen med go' höstmusik på datorn. 


Slöade ett tag innan jag körde till gymmet för ben-pass och lite HIIT. Fick även fixat min gitarr efter mycket krångel tidigare. Skönt! Åkte hem och lagade min lunch som jag la upp här innan idag.
Körde iväg på mattelektionen, men min lärare var sjuk och jag kände att hon som var där förklarade inte riktigt på samma sätt som min lärare (tyvärr på sånt sätt som mest förvirrade) så jag stannade i knappt en timme, sen åkte jag hem. Snörade på mig joggingskorna och stack ut på drygt 5 km löprunda. Skulle egentligen bara tagit en runda som är ca 2,5 km, men det blev upp till kyrkan och tillbaks. Brukar gå den sträckan på 55-60 minuter, sprang på 34. Jag hatar egentligen att springa och har både benhinne- och andningsproblem, så jag är grymt stolt över mig själv att jag sprang hela vägen, och behövde inte gå en enda gång.Ställde mig och lagade mat, och medan klyftpotatisen och morötterna var i ugnen passade jag på att duscha. Var ju lagom svettig, haha. Matchade min rosa tröja lite snyggt med ansiktet... När jag var färdig stekte jag lövbiff och åt min kvällsmat. Sån lyxmat trots dietmat!


Nej, oj vad klockan blev mycket. Och jag som tänkte lägga mig tidigt... Jaja, klockan är ställd på 8:20 så det är ju inte supertidigt. Har tänkt börja dagen med promenad på den sträckan jag sprang idag. Sen ska jag jobba 11:30-20:15. 

Godnatt!