LEDIG, MATTE OCH ONT I TÅN


Kollade idag mitt resultat från högskoleprovet. Alltså.. Ja.. Nu gör jag inte det fler gånger, haha! (Det sa jag förra gången också fram till sista anmälningsdatum...) men iallafall 2 fler poäng än sist, haha!

Har varit otroligt låg på energi idag. Fick dra mig själv upp ur sängen kvart över åtta/halv nio imorse. Åt frukost och åkte iväg på mattelektion i en timme. Det gick faktiskt superbra! Därefter åkte jag till vårdcentralen. Jag skulle mest kolla en grej angående ett papper jag fått för provtagning innan operation, och helt plötsligt satt jag i väntrummet för provtagning. Jag som hatar att göra sånt på egen hand, är ju livrädd för allt som har med nålar och sprutor att göra. Men jag fixade det och drog mig hemåt och städade undan här uppe. Tog sen ut Wilma på en liten promenad i hopp om att få upp energin. Det var dimmigt, men samtidigt väldigt fint.


På kvällen åkte jag med mamma, moster och mormor till Marlen där de skulle ha aloe vera-party. Jag gosade dock mer med lilla Molly, 4 månader. Gullunge!
Stina hjälpte mig sen med min tå.. Har lyckats dra på mig nageltrång på ena stortån så har haft så förbannat ont sen i söndagsmorse. Har gjort ont när minsta lilla rört där (tex ni vet när man ska slänga runt täcket med hjälp av foten?! Glöm det. Och bara ta på strumpan kunde göra rätt ont haha..) Tydligen var jag inflammerad en bra bit upp på tån (jag har nog inte vågat kolla haha) så det tog Stina hand om... "Opererade" stortån i badrummet... Usch vad ont det gjorde! Men det känns betydligt bättre nu. Tack! 

Nu ska jag gosa ner mig i sängen. Jobbar 8:30-16:00 imorgon, sen ska jag på pubafton i Grevieparken. Höres!