LITE TRÅKIGT BESKED MEN UPP TILL GBG

Igår var jag hos läkaren. Hon förklarade själva operationsingreppet och lite allmänt före och efter, vad komplikationerna kan bli osv. Därefter fick jag veta från läkaren att de inte bokat in mig på någon tid ännu... Förvånande.. Börjar bli otroligt trött på det här nu. Hade det inte varit för att jag är nere med mina kilon och är såhär nära, så hade jag snart övervägt att betala själv. Känns som att jag blir nerpetad varenda gång allt känns på topp gällande det här inför operationen. 

Fick gå ut från rummet och sätta mig på en stol (mamma var med mig) för att fylla i en hälsoblankett. Bröt ihop totalt och storgrät hur länge som helst. Inte för att jag tvivlar på mig själv med att hålla vikten på "obestämd tid", utan mer av besvikelse och frustration. Senaste träffen fick jag veta att de absolut trodde jag skulle få veta operationsdatumet idag, och att det skulle ligga väldigt nära inpå den här träffen. Istället fick jag veta att de förhoppningsvis skickar ut en kallelse i december, och att jag mest troligt har en tid i januari. Men nu ska jag alltså gå och vänta på svar IGEN. Sist jag väntade på en kallelse tog det 2 månader innan jag ens fick kallelsen till den här tiden.

Så jag är trött på detta. Men nu är jag snart där...

Just nu sitter jag på bussen upp till Göteborg. Ska vara där till måndagmorgon klockan 7, sen åker jag direkt till jobbet. Amanda och Ebbe kommer upp i eftermiddag också och sover hos oss, ska bli så himla härligt! Inte träffat dem på länge. Vi ska laga trerätters ikväll bestämde vi, vi ville lyxa till det lite. Jordärtskockssoppa, kycklingburgare med surdegsbröd och sen kladdkaka. Det är ju kladdkakans dag idag! ;)

Förrätt
http://www.ica.se/recept/jordartskockssoppa-med-parmachips-504081/

Huvudrätt
http://www.arla.se/recept/kycklingburgare-med-mojorojosas/

Efterrätt
http://www.ica.se/recept/snickers-kladdkaka-med-extra-kolakram-719665/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=jennysmatblogg

Och nej det här är självklart inte efter min kostplan, men dels har jag ätardag idag, och dels behöver jag den här helgen att tänka på något annat för en gångs skull. 

Vi höres senare!
1
Anonym

Tråkigt att behöva vänta ännu längre.
Skickar massor av styrkekramar.
Kram Aja

Svar: Kram<3
Louise Johansson