MUG CAKE, BARNVAKT OCH PLUGG


Imorse blev det min mugcake till frukost, som jag gjort massor förut. Efter semesterformen byttes mitt morgon-ägg ut mot en banan, och därefter provade jag inte att göra den. Har dock frågat Rickard nu om jag kan göra något för att ibland få tillbaks mitt ägg, och jag fick veta att jag kunde minska 10 g på havregrynen och ta bort bananen, så kunde jag få ha ett ägg istället.

Så jag mixade 40 g havregryn, 1 ägg, 1/2 dl vatten, 56 g kvarg (idag blev det vaniljkvarg), en liten klick kokosolja. Hällde över det i en mugg som jag smorde med lite kokosolja. Hällde i 50 g färska blåbär och rörde runt så de täcktes. In i micron på högsta effekt 2 minuter, kolla till den, sen 1 minut till. Färdigt!

Åt mina resterande 100 g kvarg bredvid, ett stort glas vatten, och vitamin- & omega3-tabletter. 

Om 40 minuter ska jag vara i Båstad på mattelektion, sen direkt till gymmet, hem om en liten runda, och sen åka och barnvakta fina S & J fram tills imorgon. Hämtar dem i eftermiddag, har dem över natten och lämnar dem på dagis imorgonbitti. Mysigt. Efter jag lämnat dem imorgon tror jag att jag tar mig till gymmet och sen hem för att plugga matte. Måste verkligen se till att få tummen ur nu, vill ju plugga till hösten och behöver matten till det. Men igårkväll satt jag i kanske 1,5 timme och räknade faktiskt en hel del, så det är på helt rätt håll.

Nu får jag plocka ihop lite gymgrejer och byta om. Höres sen!