PULLED CHICKEN

Provade som sagt att laga Pulled Chicken tidigare idag. Blev riktigt bra! Vikten/måtten på tomat osv är det jag hade i från början, men tillsatte lite mer efterhand.

150g kycklingfilé 
90g krossade tomater 
0,5 dl Walden Farms bbq sauce (hickory smoked)
1 msk steviaketchup 
1 krm krossad svartpeppar
1 krm vitlökspulver 
1 krm paprikapulver 

1. Koka kycklingen i cirka 30 minuter. (Du kan dubbelkolla temperaturen, kycklingfilé ska vara minst 74 C)
2. Blanda de krossade tomaterna, WF-såsen, ketchupen och kryddorna. Tror att jag dubblade alla mått på kryddorna och hade i 3-4 msk krossade tomater till. Och en liten skvätt WF-sås. (Första rundan jag gjorde i em körde jag med pressad vitlök istället för pulver)
3. När kycklingen är klar, häll av vattnet, dra isär kycklingen med två gafflar. Häll i såsen i kastrullen med kycklingen. Rör om, låt koka upp så allt värms.
4. Servera med ris och sallad. Jag körde på sallad och lite sparris.

Det var en höjdare! Gjorde den här portionen till lunch, sen på kvällen slängde jag ihop tre stycken matlådor. Det var en väldigt enkel och smidig maträtt att göra. Du gör det mesta medan kycklingen kokar, så hur lång tid det tar att laga är upp till hur lång tid kycklingen tar. 

På eftermiddagen städade jag ju lite, och jag satte mig även för att skriva ner recept som jag gjort under ReFitness-tiden för att kunna gå tillbaka och hitta lite inspiration.


Skulle egentligen åkt till gymmet, men kände att jag hade inte riktigt motivationen och då var jag rädd att passet bara skulle göras halvdant, så istället stannade jag hemma och gjorde ett av hemma-passen under kvällen. Riktigt jobbigt! Är grymt stolt dock, för inte så länge sen behövde jag göra armhävningar på knäna. I detta passet kör man 3 rundor, i varje runda ska du bland annat köra 20 armhävningar. För ett tag sen blev jag överlycklig när jag lyckades köra 10 armhävningar åt gången på tå. Idag dock, lyckades jag att köra på med alla 20 på varje set, på tå. Så himla härligt känsla när man känner att man blir starkare!

Och mat ikväll blev kyckling i ugn, jasminris och sallad. Riset blev så jäkla saftigt och gott, vet inte vad jag gjorde. Men bra blev det! Bättre än de andra gångerna jag gjort jasminris.

Nu behöver jag komma i säng då jag jobbar 8:00-20:15 imorgon och ska hoppa upp klockan 6. Inte van vid det överhuvudtaget. Godnatt!