FRUKOST, RAPPORT, JOBB OCH LÄKARTID

Godmorgon på er!

Sitter just nu och äter frukost, och ska strax få in kyckling i ugnen till lite matlådor. Tog fram min juicemaskin imorse och gjorde mig en grönsaksjuice på rödbetor, morötter och lime. Gott! Gjorde även min goda hallonpaj. 

Fram till klockan elva ska jag gå igenom lite inför högskoleprovet som jag ska skriva imorgon, försöka förbereda mig, iallafall lite mentalt. Sen ska jag åka och jobba 12-20:15. 



Har inte varit särskilt duktig på att uppdatera här, mycket pga jobb. I tisdags skulle jag varit ledig, men jobbade 8-15. I onsdags skulle jag jobbat 13-20:15, men började 11:20, igår skulle jag jobbat 13-20:15, men började 11, och idag skulle jag kört 13-20:15 men det blev från klockan 12. 

Har kört hemmapass två gånger den här veckan, och igår körde jag ben, rumpa och mage på gymmet. Kan säga att hela kroppen gör ont idag, haha. Jag har nog ont precis överallt. Men det är samtidigt skönt, då vet man att det man gjort har gjort någon nytta. 

Åhja, lite börjar bicepsen titta fram.. 

Har nyss också skickat in min veckorapport. Förra veckan blev det ingen rapport då jag inte hade tillgång till våg eller måttband överhuvudtaget, men jämfört med för två veckor sedan kändes det bra. Samma vikt (69,8 kg) och +0,5 cm om midjan. Det känns ändå ok, för jag har varit duktig med både kost och träning den här veckan. 

Jag har även fått tid till läkare/kirurg! Igår fick jag ett brev från sjukhuset där jag fick veta att jag var inbokad för att få prata operation med läkare/kirurg fredagen 6 november kl 10:40. Behöver jag säga hur skönt det känns? Nu är ännu ett steg avbockat, och jag närmar mig mitt mål: operation. Mest troligt får jag under träffen den 6:e veta mitt operationsdatum. Fantastiskt!!

Nu får jag nog krydda kycklingen och slänga in dem i ugnen, vi höres!
1
emmish

gott de såg ut =)

ha en bra fredag

Svar: Tack, det var det också :D
Ha en härlig fredag, trots en vecka sent svar haha!
Louise Johansson