GYM, PAKET, PINCHOS

Idag har jag ätardag, och Erik började skolan kvart över tio, så vi gjorde mysfrukost. Scones. Jag sprang iväg till affären för att inhandla mjölk och bakpulver klockan åtta, sen svängde jag ihop sconesen så vi kunde äta runt klockan nio. Därefter la jag mig på soffan, sen stack jag iväg till gymmet. Körde bröst, biceps och triceps, gick fantastiskt bra! Dock hoppade jag över HIIT idag, pga en sprängande huvudvärk. Efter varje övning spände det rejält i hela huvudet så jag orkade inte springa helt enkelt. Tyckte det var bäst att stoppa där, så det gjorde jag. Försöker lyssna på min kropp mer nu för tiden. Det är så viktigt!
Istället drog jag på mig joggingbrallorna och tjocktröjan, gick till spårvagnen och hoppade av vid Hjalmar Brantingplatsen. Snurrade runt där ett tag innan jag hittade Coop. Hämtade ut ett paket från Svenskt kosttillskott (whey-pulver) och istället för att ta spårvagnen hem, promenerade jag. Tog en kvart så det var bara skönt, här är fantastiskt bra väder i Göteborg idag. 

Banana milkshake blev det denna gången. Min choklad är snart slut (den rekommenderar jag förresten!) och har läst mycket bra om bananen, så jag hoppas den är god!

Nu måste jag hoppa in i duschen, för Erik slutar skolan nu och så fort han kommer hem ska vi ta spårvagnen för vi har bord på Pinchos klockan 16:15. Härligt! Ska bli så gott, bara hört positivt om Pinchos. Och superfräckt att man beställer maten och så via deras app ju!

Nej vi hörs sen, trevlig helg!