LEDIG DAG

Så, högskoleprovet tänker jag inte ens kommentera, haha. Det gick ungefär som de andra åren, så vi får väl se.

Efter provet åkte jag och Elin W hem till mig, kollade facit, hon noppade ögonbrynen på mig, och jag fixade mig inför kvällen innan hon körde ut mig och Erik till festen vi skulle på (dubbel 20årsfest). Hade en superhärlig kväll, men jag åkte hem vid kvart i ett. Då hade magen krånglat till och från hela kvällen, så det var skönt att komma hem till sängen. Erik kom hem 1,5 timme senare. 


Idag vaknade jag redan klockan åtta, låg kvar ett tag och pillade på mobilen, sen gick jag ner och åt frukost. Tog med mig frallor och oboy upp till Erik (man får ju samla pluspoäng...) 


Efter ett tag blev jag rastlös och fick med mig Erik (och Wilma) på en timmes promenad. Tog kyrk-rundan, och påväg hem gick vi inom Ica för jag behövde grönsaker. Gjorde lite lunch till mig och sen la vi oss på soffan framför torsdagens avsnitt Inte OK. 


Därefter packade Erik ihop sina grejer och jag körde honom till tåget. Tog mig hem och slängde ihop grönsaker, tog en matlåda, och åkte iväg till Elin. Där spenderade vi kvällen på soffan, framför tvn. Så jäkla gött sätt att avsluta veckan på. En bra vän och tv: Bingolotto, Solsidan, Hellenius hörna och Berg & Meltzer på Oscars. Stack till Statoil efter för att få hjälp av bror min med att byta vindrutetorkare, och fick även tvättat bilen. Så nu är Passe ren och fin! Stannade såklart kvar där och tradade också.. 

Nu behöver jag sova, ny jobbvecka på g. Godnatt!

Jag är ju alltså ingen kattmänniska alls. Har väldigt svårt för katter, är faktiskt rädd för dem. Men åh vad söt Elins katt Sally är! Så länge hon håller sig på avstånd från mig så älskar jag henne, haha! Här har ni BingoSally!


1
Elin

<3

Svar: <3
Louise Johansson