PLUGG OCH SMOOTHIE

Klockan ringde halv åtta imorse, och klockan nio skulle jag vara på mattelektionen. Slängde ihop havregrynsgröt med banan, blåbär och hemodlade hallon, och lite hallonkvarg med Walden Farms chokladsirap på det. 


Kom hem från matten för en kvart sen och gjorde mig direkt ett mellis. Har på senaste druckit mycket proteinshake istället för kvarg till mellanmål, men nu hade vi en kvarg som behöver ätas upp så fick bli en smoothie. Tog min kvarg, osaltade jordnötter, vatten och WF chokladsirap. Tog precis sista klunken och samlar energi för att plugga högskoleprov.. Förresten, det proteinpulvret jag beställde hem senast (banana milkshake, från svensktkosttillskott.se) var riktigt god! Luktar som banana skids (ni vet banan-kola-godiset man åt när man var liten?!) och smakar gudomligt. Klumpar inte alls heller, så jag har bara bra att säga om den. Tips!


Skulle jobbat 13-20:15 onsdag, torsdag och fredag denna veckan, men hoppar in imorgon 8-15 och bygger kampanj. Så himla roligt!

Idag är jag som sagt ledig, men behöver plugga inför högskoleprovet som är på lördag. Varför är jag alltid så sent ute med pluggandet?! Förstår det inte, haha... På lördag ska jag även på 2x20 årsfest, så det blir snabba ryck hem efter provet. Och Erik kommer hem en snabbis i helgen! Antingen fredagkväll eller lördagmorgon, och åker hem söndag. 

Har inte bestämt mig än om jag ska köra in till gymmet idag, eller om jag ska köra hemmaträning. Litar åt hemmaträning eftersom jag då slipper den tiden man lägger på körning till/från gymmet. Men de passen är riktigt jobbiga, så det funkar utmärkt. Jag måste iallafall köra till posten och returnera ett paket. Råkade beställa fel smak på mina steviadroppar förra veckan, så ska byta den. 

Nu ska jag komma fram till vad jag ska ha till lunch och middag, sen får jag nog börja plugga. Vi höres!

Hade en favorit i repris i lördags. Lövbiff, ugnsstekt potatis och morötter med stekt sparris. Steviaketchup, och celsius Cola. Så in i bombens gott!