NYA BH:AR OCH THE 100


Här ovan ser ni mina nya skönheter! Det är idag 67 dagar sedan operationen (nej, jag räknar inte, men jag har en app som räknar 😉) och allt går fortfarande så himla bra. Det är fortfarande för tidigt för mig att använda vanlig bygel-bh, men det är ok om jag vill använda mig av en "soft bh" istället för sport-bh. Så, jag har varit inne på h&m och köpt bh för antagligen första gången sedan brösten började växa. Med andra ord första gången på hur många år som helst. Den ena hittade jag i fredags, och de andra två igår. Fina och sköna. De två till höger beställde jag även på internet idag, den svarta i beige och den randiga i svart. Här kommer två bilder till på dom. Den blå har jag inte och har inte beställt, men det är den modellen den randiga är i, som jag också beställt i svart. 


Den svarta här uppe är riktigt snygg. Den sitter så bra. Känns helt sjukt att jag kan köpa såna här BH:ar, såna som faktiskt är snygga. 

Hos mig just nu. Sträckkollar The 100, ska testa en choklad jag inte provat förut, och ska öppna en ProPud. Både nässpray och Bafucin är inom räckhåll. Kom igen, Louise, du har inte tid att bli sjuk!