UPDATE

Här har det inte hänt alltför mycket på senaste! Förlåt för det. 

Just nu sitter jag i Elin W's lägenhet, hon är på jobbet. Igår gymmade vi, för att sen hämta thaimat och mysa ner oss i soffan med ett glas vin. Vi körde på en sleepover och idag är jag ledig. Jag ska möta upp Isabelle vid ett för att luncha på Ostbutiken här i Ängelholm. Sen ska jag hem och träffa Erik några timmar, och ikväll kommer Emme över för ost- och vinkväll. Så mysigt!

Jag är så glad att jag kunnat börja gymma igen utan att någonting tar emot. Inget som stramar eller ömmar utan det känns bara bra! Snart är jag tillbaka till var jag var innan operationen. På onsdag ska jag till gymmet med Elin L efter jobbet. Så himla roligt! Skoj att gå med någon annan och inte själv varje gång. 

Idag är det även 3 månader tills jag och Josefine åker till USA!! Wiho! Tiden går fort. Den får gärna gå fort till den 1 juli, men sen kan den gärna få gå långsammare igen. Det ska bli så grymt roligt, härligt, skönt och alla positiva adjektiv att åka iväg, och speciellt med Josefine. Hon var min allra bästa vän där borta och är fortfarande en av mina absolut bästa vänner även om vi inte har daglig kontakt. Att vi ska få återuppleva USA tillsammans känns obeskrivligt. Så himla härligt. Satt och kollade igenom gamla bilder och så kom en USA-låt igång på Spotify, kunde inte hjälpa att jag råkade fälla en tår eller två. Även om jag har "gått vidare" i livet så kan jag inte hjälpa att jag fortfarande i vissa stunder känner mig splittrad. Jag saknar dem och jag saknar mitt andra hem och jag saknar hela jävla USA. 


Här kommer lite vad som hänt på senaste 

Jag har insett hur god ProPud vanilj är. Som att äta tjock vaniljsås! 

Jag har börjat gymma igen!

Hinner jag inte äta frukost slänger jag ihop det här och plockar med mig.


Mina gröna fingrar har börjat visa sig

Det har varit påsk (som jag spenderade i Göteborg med mamma, moster och två kusiner. Herregud så roligt vi hade!)

Jag, mamma och Wilma har promenerat vid stranden 

Jag har äntligen fått upp mitt armeringsnät 

Jag har börjat komma ut på jogging- och promenadrundor

Jag har ätit massa proteinvåfflor

..  och gröt, såklart.
Jag har varit på en 25- och 30 årsfest som hade afterski-tema

Jag har blivit KLAR med matten och fått ett C i betyg!

Jag har varit på mysig tjejkväll


Och idag känner jag mig bara på så bra humör och är så glad över livet!