Sjuk

Hej!

Jag ska fortsätta mina inlägg om USA-resan, förhoppningsvis senare idag eller imorgon.

Just nu ligger jag hemma, sjuk. Hade ju kunnat spendera mina lediga dagat på bättre sätt, men blir man sjuk så blir man. Natten till igår vaknade jag ungefär varannan timme och hade 38-38,5 graders feber från strax innan midnatt till lunchtid igår. Halsen känns tjock som jag vet inte vad och huvudet känns som det ska sprängas. Idag mår jag iallafall bättre än vad jag gjorde igår, så det är ju bra. Spenderade verkligen hela dagen i sängen igår, sträckkollade Modern Family och blev klar med säsong 6, så nu går jag på säsong 7.

Jag mår bättre idag, men är ändå rätt glad att jag är ledig idag och imorgon också för jag är verkligen inte på topp än. Dock måste jag få undan lite disk idag då diskbänken är kaos. Det sämsta med att ha flyttat hemifrån: bli sjuk och ingen hemma som kan ta hand om en. Jahaja.

Nej, det här var mest en uppdatering för att ni ska se att jag lever - vilket det knappt känns som jag gör ändå. Vi hörs!

Ny dator & mycket på jobb

Godmorgon!
 
De senaste veckorna har jag haft fullt upp på jobbet hela tiden och tiden har bara flugit iväg. Har varit helt slut när jag kommit hem, eller haft andra planer, så därför har det inte hänt så mycket här. 
 
Men, igår hörrni. Igår köpte jag mig en ny dator! Wiho! Det blev en MacBook Air och jag är så glad! Jag hade en MacBook på gymnasiet och tycker det är en riktigt bra dator, sen när jag köpte ny dator för några år sedan så tog snålheten över och det blev en Asus. Den har fungerat bra fram till för ett tag sen då den började krångla när jag både startade och stängde av den. Sen är den en stor klump som tar mycket plats och väger mycket. Så, en MacBook känns smidigt till nu när jag ska börja plugga om tre veckor.
 
Om knappt två veckor börjar nollningen och om tre veckor börjar skolan (och nollningen fortsätter). Jag ser fram emot det så mycket! Nu är det ändå tre år sedan jag tog studenten, därefter blev det USA i 1 år och nu har jag jobbat i 2 år, så nu är jag redo för något annat liksom. 
 
Nej jag har inte riktigt tid att sitta här just nu, ska fixa mat inför idag och sen ta mig mot jobb. Blir att jag behöver ta stängningen idag så då tänkte jag börja 9:30 istället för 8:00. Jobbar mycket denna veckan också, nästa vecka lugnar det ner sig och veckan därpå är det nollning som gäller. 
 
url.jpg