BARA MASSA MYS

Hej på er!
 
Här nedanför ser ni en bild från igår. Christer och Helen skulle in till Ängelholm så jag åkte med dem in och blev avsläppt hos Elin W för lite mys några timmar. Vi kollade på film (jag kollade på film, hon sov) och vi lagade mat. Thaimat blev det och det blev så jäkla gott! Är så glad att jag har en vän som Elin. Det kan gå evigheter innan vi ses (med undantag för denna veckan, vi har varit riktigt flitiga!) och när vi ses igen är det som det var två dagar sedan. Underbart. Hon är den vännen jag känt längst i mitt liv som jag fortfarande har en riktigt bra kontakt med, vi lärde känna varandra på dagis. Fina, fina Elin. Hon har iallafall flyttat hemifrån och på bilden här nere har vi våran superromantiska middag. När Christer och Helen skulle hem igen (de hade kollat på hockey) så åkte jag med dem för att komma hem, har fortfarande inte vågat ta buss eller liknande, så det passade perfekt. Åkte hem och tog det lugnt och hade vovven som sällskap.
 
På kvällen fick jag sånt ryck och ville verkligen prova en klänning jag har här hemma. Fyndade den några dagar innan nyårsafton, men problemet har varit att det är ett sådant plagg som är snyggast utan bh under. Och det har jag ju aldrig kunnat ha, det har aldrig kommit på fråga ens. Nu testade jag att bara dra ner stödlinnet så jag stor barbystad, drog på mig klänningen, och voila! Alltså! Jag blir nästan tårögd, haha!!
 
Idag har jag varit en jäkel på vattendrickandet. Skar upp lite lime och citron och la i en karaff. Av någon anledning dricker jag mer om jag har det så, haha. Skumt. Till lunch gjorde jag fried rice med räkor. Sååå gott. Jag håller på att lära mig äta räkor - det går bra! Det här var fantastiskt gott! Räkor, ris, squash, morötter, purjolök, lime, soja, salam oelek. Skulle varit ingefära också men den var slut, eller jag hittade inte den iallafall. Ser inte mumsigt ut, men oj vad gott det var!
 
I eftermiddags kom mamma och pappa hem från Lalandia, då fikade vi lite och sen slappade jag ett tag innan vi åkte in till Robin och Isabelle. De flyttade ihop i mitten av januari och jag har fortfarande inte sett deras lägenhet, så det var på tiden. De har fått det så himla mysigt alltså!! Har även redan nu bokat in mig på två stycken sleepovers där i mars, haha! Pappa hade handlat i Tyskland åt dem så vi skulle lämna av det, och så åt vi pyttipanna med ägg, sen fick vi efterrätt som Isabelle hade gjort, och sen spelade vi SkipBo. Så himla mysigt. Fick även låna den här boken av Isabelle, som är skriven av Hannah Widell och Amanda Schulman. Lyssnar ju på deras podd (trots att jag inte kommit så långt), men de är ju grymt bra så jag ser fram emot att läsa denna boken! Ska bara bli färdig med Torka aldrig tårar, först, sen ska jag ge mig på den här. 
 
Nu ska jag strax borsta tänderna och bege mig mot sängen. Imorgon ska jag nog plugga lite matte - och såklart dega lite =) Godnatt!