DAG 13 EFTER OPERATIONEN

Hejsan!
 
Vet inte riktigt var tiden tog vägen ikväll, fastnade framför datorn efter att ha hjälpt pappa med en sak, och nu är klockan strax halv tolv?! Konstigt hur tiden bara kan springa iväg ibland, och ibland gå otroligt långsamt. 
 
Började dagen starkt med pannkakor/plättar även idag. Så otroligt gott!
 
Imorse pallrade jag mig iväg till mattelektionen. Blev nästan färdig med kapitlet, och efter jag är klar är det bara nationella provet kvar, inget delprov. Sen är jag förhoppningsvis godkänd och kan lägga matten bakom mig! Kom hem och åt lite gulaschsoppa och fortsatte med matten. Satt faktiskt större delen av eftermiddagen och vid fem gav jag upp. Då hade jag faktiskt gjort färdigt kapitlet och påbörjat diagnosen. Sen ska jag träna på ett gammalt nationellt prov, men det gör jag i veckan. 
 
Efter två veckor av onyttigheter (som jag njutit av!) var jag sugen på något nyttigt igen, så jag gjorde mig en sallad med kyckling och ris. Enkelt men gott. Och faktiskt relativt mättande, broccolin gör så himla mycket om du jämför mot en "vanlig" sallad på isbergssallad, gurka och tomat. 


På kvällen tittade jag på senaste avsnittet av Pretty Little Liars och sen surfade jag rundor, sen löste jag lite korsord. Imorgon är inga större planer, borde plugga matte medan det är färskt. På fredag ska jag luncha med min chef klockan tolv och på lördagmorgon åker jag upp till Göteborg en runda ju. Mysigt. Erik är ledig, men ska plugga för en omtenta, men han är iallafall hemma när jag är där. Saknar honom. 
 
För övrigt så är det imorgon två veckor sedan jag opererades och jag har (peppar, peppar) inte haft särskilt ont. Jag kan röra mig mer och mer, nästan obegränsat (bortsett från tunga lyft) och allt flyter på fantastiskt bra. Nästa vecka ska jag komma tillbaka till jobbet så smått. 
 
Nu ska jag se om där är någon bra film på cmore att titta på, sen läggdags. Godnatt!