DAG 4 EFTER OPERATIONEN

Jag vågar äntligen skriva att en hel dag har varit bra. Jag har inte rört på mig, inte lämnat huset, men, smärtan har inte varit där. Visst, jag går på smärtstillande på maxdos fortfarande, men tidigare har jag ändå känt smärta och obehag. Idag har det bara känts när jag har rört på mig lite mer. Lyckats få upp "farten" (om man nu kan kalla det för fart, haha!) när jag går, så jag går i liiiite normalare takt. Det känns väldigt positivt. Men som sagt så vågar jag inte säga för mycket då det lätt kan vända på en minut. Men just nu gläds jag åt att jag har haft en bra dag. 
 
Har även tagit första duschen idag efter operationen. Jag satt på en stol i duschen och mamma tvättade mitt hår, för dit når jag fortfarande inte. Elin Wallencrona var här tidigare i eftermiddags också. Snackade lite skit och kollade på Making a murderer. Bra dokumentär som jag måste kolla klart på! Utöver det har jag spelat mobilspel, löst korsord så länge brösten tillåtit (haha det låter något det!), påbörjat Fear the walking dead för att se om det är något jämfört med The walking dead - jag tvivlar på att det kan vara bättre än TWD.. men ska ge det en chans. Har även lyssnat ett par avsnitt av Fredagspodden med Hannah och Amanda. Så jäkla bra.
 
Det här intar jag när jag vaknar, mitt på dagen (minst 6 h mellanrum) och sen innan läggdags. Ska göra det i någon dag till, sen dra ner på det. Går på maxdos just nu.
 
Mamma har gjort massor av matlådor till mig innehållande gulaschsoppa (á "dietvis", med andra ord enligt min kostplan.) Den är såå god!!
 
Vänstra bilden är från Turkiet i somras (med bh under klänningen), och till höger är häromdagen (utan bh under stödlinnet) Galen skillnad!


Nu hoppas jag att veckan fortsätter lika bra som den börjat!
Bröstförminskning