FULL RULLE-FREDAG

Godmorgon! 
Jag sitter på bussen till Göteborg, har kommit nästan halvvägs. Ska upp till Erik och stannar till onsdag, ska bli så himla härligt. Jag saknar honom så. 

Pappa skjutsade mig till bussen så vi körde hemifrån 7:15. Det är lite för tidigt för mig att äta frukost (iallafall om jag sen ska åka buss, kan inte vara "för mätt" då, lättare att må illa då), så jag gjorde gröt och tog med mig i min mat-termos och åt på bussen istället. Den är supersmidigt! 99 kr på Ikea, är 0,5 liter. Rekommenderar starkt. Gjorde helt "vanlig" gröt idag med havregryn och vatten (plus lite kanel) men blandade inte i någon kvarg vid kokningen, åt den sidan om istället. Tog med mig bär i en liten burk som jag bara la på när jag åt. Igår var det full rulle hela dagen. 
9:00 var jag på återbesök på sjukhuset för tejpbyte och även för att ta bort stygnen runt bröstvårtorna. Allt såg jättefint ut och det läkte på fint sa sjuksköterskan. Det kändes skönt att höra. Tog mig sedan till Ikea för hade några ärenden. Klockan 12 lunchade jag med min chef, och tjugo i två lämnade jag jobbet och Väla för att hämta mamma som skulle på akupunktur. Vi var tillbaka i Ängelholm 15:15, köpte en daimtårta och sen lämnade mamma av mig hos Johanna och Rasmus och sen tog hon min bil och körde till Robin. Jag hade en trevlig fika hos Johanna och Rasmus med te och daimtårta. Blev hämtad av mamma och Robin, avsläppt hos Robin med honom, mamma körde hem. Var hemma hos dem ett tag, tills mamma och pappa kom in och hjälpte dem med några tavlor och lampor, Isabelle åkte iväg, och så stack vi fyra ut och käkade på Kirris. Riktigt gott var det! Efter middagen spelade vi en runda Monopol, det gick bra till en början men slutade sämre... 

Var så himla trött när jag kom hem. Tänkte packat ihop mina grejer till Göteborg, men ställde klockan lite tidigare, la huvudet på kudden och somnade efter max fem minuter. 

Det är fantastiskt väder just nu! Någon minusgrad, blå himmel. Hoppas att det håller i sig, då är det så härligt att promenera runt i Göteborg. Känner ju att jag äntligen kan börja promenera, för nu har jag bytt från stödlinne till sport-bh och det ger ett helt annat stöd.