INGEN MOBIL

Godmorgon! 
 
Läget just nu är att jag mår bra. Jag har inte speciellt ont, det kliar inte särskilt mycket, just nu märker jag helt enkelt inte av det såvida jag inte rör på mig för mycket. Däremot börjar jag bli rastlös. Det är frustrerande hur man kan må "för bra" för att ligga på soffan, men för dåligt för att göra någonting annat. Och att det är nu när det börjar kännas bra som jag måste vara ännu försiktigare för att inte börja göra grejer för mycket/för snabbt så att jag lyckas dra upp något.
 
Som grädde på moset här har min telefon lagt av. Laddaren har slutat fungera och jag har ingen mer så kan inte ladda telefonen som såklart dog över natten. Elin kommer in med en laddare till mig idag, så jag hoppas att det är min laddare det är fel på och inte telefonen... batteriet har varit kass under en lång period så där är jag lite orolig.. jaja, vi får väl se. Annars får jag väl se om någon kan köra mig till Väla så jag får fixat det.. men nu håller jag först tummarna att hennes laddare funkar. Så fram tills dess nås jag enklast via facebook...
 
Ska snart ta mig upp och göra frukost, sen tillbaka till soffan. Har inte läst ur Torka aldrig tårar, på flera dagar nu så ska nog lägga mig med en kopp te och göra det. Tyvärr blir det inga bilder för de få jag har är på mobilen. Hejsvejs!