DAG 6 EFTER OP, PLUS MATTEPLUGG


Såhär ser det ut hos mig just nu. Jag har äntligen(?) energi tillräckligt för att ta itu med matten. Fick ju gjort prov på kapitel 3 dagen innan operationen så jag slapp ha det i tankarna, och när jag orkade skulle jag påbörja det fjärde, och sista, kapitlet. Har inte vågat köra bil ännu då jag inte känner att jag kan göra hela rattrörelsen (särskilt inte om jag skulle behöva väja) så därför har jag inte tagit mig mattelektionerna. Förhoppningsvis nästa vecka! Men jag har påbörjat kapitel 4 (Geometrisk summa och linjär optimering) och det får förvånansvärt bra. Just nu funkar det bra att läsa till sig infon. Inte särskilt stort kapitel, totalt är det 12 sidor som ska göras. (Alltså 12 sidor med uppgifter, sen finns det fler sidor men de är uppgifter som förklarar hur man gör och info-text) Kommer inte ha delprov på detta kapitlet, utan när jag är klar med det är det nationella provet som gäller. Ska bli så skönt att få det här gjort!
 
Förresten så fick jag ringa in till sjukhuset tidigare. De skulle skicka mitt sjukintyg hem hit efter operationen så att jag kunde ge det till min arbetsgivare, men idag (tisdag) har jag fortfarande inte fått det, och imorgon är det en vecka sedan operationen. En arbetsgivare har rätt att kräva intyg efter 7 dagar, så det började bli kris här... Liiiite tröttsamt att jag i fredags fick ringa och påpeka att mitt alvedon-recept inte skickats ut (visade sig att de bara sparat det men inte skickat ut det så jag kunde inte hämta ut det. 3 samtal senare fick jag ut det...) och nu fick jag ringa dem angående sjukintyget. Tråkigt när det blir att man måste tjata om saker som bara ska klaffa!
 
Idag kör jag bara på smärtstillande morgon och kväll och än så länge funkar det bra. Fortfarande lite rastlös, men det hjälper att plugga lite matte. Känna att man får något vettigt gjort liksom. 
 
Häromdagen gjorde jag kokosbollar. De tog slut snabbare än snabbast! De är så goda! Speciellt efter någon timme i kylen...