MOROTSGRÖT MED KOKOSCHIPS

Godmorgon! 

Så, dag 1 på min lilla utrensning. Morotsgröt med kokoschips. Hoppade mandelsmöret för hade inget sådant hemma och vi hann inte handla igårkväll, mamma och pappa ska iväg och handla nu och resten hade jag hemma. Jag är ju van vid att äta gröt och ägg på morgonen, så det var mest roligt med lite variation på gröten. Och faktiskt väldigt gott med rivna morötter i och lite kokoschips. Sen även kardemumma, kanel och vaniljpulver. Fräscht och gott!

Innan frukosten drack jag citronvatten. Kokade upp vatten, hällde upp i en stor kopp, hade i citronjuice och riven ingefära. Blir ju som te nästan. Därefter påbörjade jag frukosten.


Kan inte säga så mycket än så länge men jag gillar frukostarna jag ska äta dessa tre dagarna. Eller ja, jag tror jag gillar dem. De låter goda. Sen ska det bli spännande att göra lunchen/middagen. 

Men det är tre dagar det handlar om och det ska bli skönt att rensa kroppen lite och känna att nu kan jag börja om på nytt, ny motivation.

Det snöar förresten så in i bomben här just nu. Stora, fina flingor! Får se om det blir någon promenad idag. En kortare ska jag nog iallafall hinna med.