NY SPORT-BH

Alltså neeeeeej. Jag hade skrivit ett långt inlägg om dagen, och nu inser jag att det inte har laddats upp?! Är säker att jag klickade på publicera... Blir en förkortad version för jag orkar verkligen inte skriva allt i detalj igen... Blir sur!
 
Började dagen med pannkakor, det är trots allt även pannkakans dag. Inte för att jag varit duktig på att hålla kostplanen, men pannkakorna är enligt kostplanen och man kan ju iallafall starta dagen bra, haha. 
 
Under tiden gjorde jag havreflarn, recept från Baka Sockerfritt. 
http://bakasockerfritt.se/item/havreflarn-med-kokos
De blev jättegoda! Jag bytte ut Sukrin Gold mot Fibersirap Gold då jag inte hade Sukrin hemma, tillsatte även ca en tesked sötströ. Vill dock flagga för att om man har en dålig käke som ofta låser sig bör man vara försiktig när man äter dem. Jag talar av erfarenhet.... Haha.
 
Halv fyra i eftermiddags körde jag bil för första gången sedan operationen. Det kändes bra! Mötte mamma i Ängelholm sen tog hon över körningen och vi styrde mot Väla för att inhandla en sport-bh till mig. Ska ju ha sport-bh efter återbesöket istället för stödlinnet, och ska ha den på dygnet runt i några veckor, precis som jag haft med stödlinnet nu, därefter bara vid sportaktiviteter. Hittade en från Shock Absorber på Team Sportia och jag har mer massvis bra om det märket, och har faktiskt ägt en precis likadan sport-bh för längesen. Inte någon jag kunnat använda på senare tid dock. Men, känslan av att jag kunde stå där och ha denna sport-bh på mig utan att brösten ens nuddade varandra under sportbhn, att de liksom satt precis där de skulle, de pressades inte ihop. Jag var helt chockad, haha. Så himla skönt! Och jag köpte en 80 D, när hände det senast?! Och det var en D-kupa utan att brösten "bubblade" ut! Galet. Skönt. 
 
Köpte även en grej till Erik då det är alla hjärtans dag på söndag och hans födelsedag på tisdag om en vecka. Han har redan fått det mesta men han får ha något litet på självaste dagen också såklart. 
 
Igår läste jag förresten även ut den första delen av trilogin Torka aldrig tårar utan handskar, av Jonas Gardell. Väldigt bra bok, dock lite för hoppig för mig, men jag ser fram emot att läsa de andra två!

Nu ska jag sova för ska upp på mattelektionen imorgonbitti.
 
Godnatt!