TRE VECKOR EFTER OPERATIONEN - BÖRJAT JOBBA

Idag var det äntligen dags för mig att börja jobba så smått igen efter operationen. Har längtat så mycket. Nu när jag kom hem har jag varit så slut. Lagade pyttipanna direkt när jag kom hem, sen har jag legat på soffan sedan dess. Har inte orkat resa på mig och orkar knappt gå till sängen, haha! 


Förlåt för infon, men jag har en fruktansvärd mensvärk och tar vanligtvis panodil för att lindra. Men, nu när jag jobbade ville jag verkligen ha koll på om jag fick ont/överansträngde mig, så valde att låta bli. Kändes klokt, och det var det nog, men så ont jag hade! Men så länge det inte är brösten/ärren jag har ont i så är jag mer än nöjd! Och de känns iallafall bra så det är skönt. 
 
Mår än så länge jättebra och idag är det tre veckor sedan operationen. Allt har verkligen flutit på precis som det ska. Inga infektioner än så länge och allt känns kanon. Kan tillochmed sova på sidan då och då under natten. Har fortfarande svårt att vänja mig vid tanken att jag gjorde operationen. Det förändrade verkligen mitt liv. Låter så klisché, men det är sant. Det har än så länge bara haft en stor positiv inverkan på mig, är så glad. Blir fortfarande paff att jag kan gå en hel dag utan att "rätta till" brösten en enda gång.
 
Nåja, nog om det. Imorgonbitti ska jag till ungdomsmottagningen och sen har jag inga planer förutom på kvällen. Ska nog plugga matte på dagen, och på kvällen ska jag till Emme. Erik kommer också hem till helgen, kommer imorgonkväll. Jippie!
 
Alltså pyttipanna gjort på potatis, morötter och nötgrytbitar. Gott gott gott!!!