DAG 3 EFTER OPERATIONEN

Dag nummer 3 efter operationen har i stora drag varit hur bra som helst. Fram till ikväll. Jag sov rätt så bra inatt utom när jag vaknade runt två och hade ännu en mardröm. Den här minns jag dock inte vad den handlade om. Lyckades dock somna om rätt snabbt och sov fram till klockan åtta. Framsteg! Har heller inte tagit någon powernap under dagen idag. Har mått rätt bra hela dagen, inte haft någon större smärta, inte kliat för mycket, det har varit bra helt enkelt. Jag och Erik åkte till affären och gick där i cirka 10 minuter. Långa 10 minuter. Var helt slut när jag kom hem. Men har spenderat större delen av dagen i sängen framför The Walking Dead, är nu ikapp i säsong 6 och där nästa nya avsnitt släpps i februari.
 
Ikväll började det göra otroligt ont i hela kroppen och huvudet, och nu har det även börjat värka vid brösten. Suck. Tji fick jag för att jag sa att jag mådde så bra idag. 
 
Ligger nu på soffan och lyssnar ikapp på Styrkebyrån. Skulle egentligen skypeat med Johanna och Nadine, men jag kan inte. Efter maten mådde jag otroligt illa och har legat däckad på soffan sedan dess. Jag har inte orken just nu helt enkelt.
 
Hade tänkt ta första duschen ikväll sedan operationen, men tror jag gör det imorgon istället. Går inte med hur jag mår just nu. Nej nej nej. Jag får väl vara lite halvskabbig en dag till, haha. 
 
Nu ska jag lyssna vidare, hejsvejs!
 


Bröstförminskning

SPORT BH

När jag ändå bara ligger i sängen om dagarna så försöker jag hitta en bra sport bh som jag kan använda sen. Går ju just nu i mitt stödlinne fram till återbesöket, därefter ska jag ha sport bh dygnet runt i några veckor. Har hittat två stycken med knäppning fram, och tänker att det borde ju underlätta. Idag kan jag inte ta på mig någon tröja över huvudet så använder bara tröjor med knäppning fram och behöver hjälp att få på mig dem. Någon bh använder jag inte, utan det är bara stödlinnet. 
 
Gillar dessa två från Sportamore och Swegmark.se så ska kolla vidare på dem med storlekar och så.


Sen har jag en Shock Absorber från tidigare, alltså långt tidigare, så jag tänkte jag får nog kolla upp vilken storlek den har (har inte kunnat ha den på senare tid då den varit för liten, men tänker att det kanske kan funka nu?). Dock är den knäppning bak, men ska jag ha den dygnet runt i början så är här alltid någon som kan hjälpa mig.


Bröstförminskning

SMÄRTA OCH KLIANDE STYGN

Smärtan vid stygnen har för tillfället gått över till kliande. Om jag står eller rör på mig gör det ont och jag måste nästan hålla i bysten för att det inte ska göra för ont, men ligger jag ner har det på bara senaste timmen gått över till att klia istället för att göra ont. Om jag ligger stilla... Jag ser det dock som ett gott tecken då det antagligen kliar, sticks osv för att det har påbörjat sin läkning. Intalar iallafall mig själv det, haha. Har väldigt mycket ups-and-downs, det kan variera så mycket hur jag mår och hur ont det gör. Det kan vara som att vända på en hand. 
 
Har sträckkollat The Walking Dead idag så nu är jag på avsnitt 3 på säsong 6, det finns 8 st släppta av säsong 6, sen är jag ikapp med tv-sändningarna som börjar igen i mitten av februari. 
 
De kommande dagarna lär jag också spendera i sängen och antagligen sträckkolla serier. Har inte ork till mycket annat för tillfället. Blir väldigt trött av all smärtstillande också. Imorgon ska jag dock eventuellt Skypea med två kompisar sen USA-tiden (Johanna som jag reste med, och tyska Nadine som vi träffade på resan) om jag har ork till det och om vi fick ihop tiden tillsammans alla tre. 
 
Nu är snart detta avsnittet slut av Walking Dead och då behöver jag verkligen sova. Så himla sliten.
Bröstförminskning