DAG 2 EFTER OPERATIONEN

Godmorgon!
 
Vaknade för knappt en timme sen. Inatt sov jag otroligt dåligt. Klockan 23:00 igår tog jag min sista morfin-tablett (fick 2 st med mig hem) och därefter blev jag knäpp. Allt snurrade när jag höll på att somna vid 23:30. Vaknade 1:30 och hade haft världens mardröm och jag tror det var pga morfinet. Som tur var så var Erik här och kunde lugna mig. Mamma kom upp sen också. Sov till klockan 4:00, låg vaken en stund innan jag lyckades somna om igen. Vaknade strax efter klockan 6, tog alvedon och Ipren klockan 6:30, och nu ligger jag och kollar The Walking Dead efter att ha värm upp en vetekudde för ryggen. Innan jag skulle sova igår bunkrade vi upp med kuddar under benen så att jag inte låg raklång med min svank och det har hjälpt en hel del. Känns mycket bättre idag. 
 
Igår hämtade jag och mamma ut smärtstillande, sen spanade vi in det nya biblioteket här en snabb runda. Det blev tillräckligt för mig att vara uppe och gå så hon skjutsade hem mig så jag kunde lägga mig ner innan hon åkte tillbaka till affären för att handla. Sov några timmar där på eftermiddagen. På kvällen kom Stina, sen Erik och sen Isabelle så jag hade sällskap hela kvällen. Så himla bra. ❤️ Stina stannade tills vi hade ätit middag, hemgjord pizza, och sen kollade jag, Erik och Isabelle på The Intern här uppe och åt snacks. Sen kände jag att jag behövde sova och det gick ju sådär. Men ja, ny dag idag och jag hoppas på att det flyter på. Har rätt så ont idag och har en konstig metallsmak i munnen som jag inte har känt av tidigare. Skumt..
 
Såhär ser jag ut i mitt stödlinne. Innan operationen skulle jag sett ut ungefär såhär om jag hade haft bh på under stödlinnet, men det har jag inte nu. Jag har tejp, kompresser och stödlinne. Det är helt galet! Skulle jag haft stödlinne utan bh innan operationen, skulle brösten gå ner till ca 3-4 cm från naveln.  En jäkla skillnad måste jag säga. Kan inte låta bli att stanna till vid spegeln flera minuter och bara titta. Känna. Är det på riktigt? Har jag äntligen gjort det? Dag 2 och jag har fortfarande svårt att förstå att jag har fått det.
 
Jag är superhungrig nu så ska se om någon är vaken och kan hjälpa mig göra lite gröt... 
Bröstförminskning