DAG 3 EFTER OPERATIONEN

Dag nummer 3 efter operationen har i stora drag varit hur bra som helst. Fram till ikväll. Jag sov rätt så bra inatt utom när jag vaknade runt två och hade ännu en mardröm. Den här minns jag dock inte vad den handlade om. Lyckades dock somna om rätt snabbt och sov fram till klockan åtta. Framsteg! Har heller inte tagit någon powernap under dagen idag. Har mått rätt bra hela dagen, inte haft någon större smärta, inte kliat för mycket, det har varit bra helt enkelt. Jag och Erik åkte till affären och gick där i cirka 10 minuter. Långa 10 minuter. Var helt slut när jag kom hem. Men har spenderat större delen av dagen i sängen framför The Walking Dead, är nu ikapp i säsong 6 och där nästa nya avsnitt släpps i februari.
 
Ikväll började det göra otroligt ont i hela kroppen och huvudet, och nu har det även börjat värka vid brösten. Suck. Tji fick jag för att jag sa att jag mådde så bra idag. 
 
Ligger nu på soffan och lyssnar ikapp på Styrkebyrån. Skulle egentligen skypeat med Johanna och Nadine, men jag kan inte. Efter maten mådde jag otroligt illa och har legat däckad på soffan sedan dess. Jag har inte orken just nu helt enkelt.
 
Hade tänkt ta första duschen ikväll sedan operationen, men tror jag gör det imorgon istället. Går inte med hur jag mår just nu. Nej nej nej. Jag får väl vara lite halvskabbig en dag till, haha. 
 
Nu ska jag lyssna vidare, hejsvejs!
 


Bröstförminskning