FÄRSFYLLD PAPRIKA

Hej på er!

Har precis fått i mig min kvällsmat, vilket denna gången var färsfylld paprika. Superenkelt och fantastiskt gott. Mamma och pappa gjorde det till sig så jag blev så sugen på det jag med. Så det gjorde jag, enligt kostplan såklart.

Färsfylld paprika
1 stor paprika 
180 g mager färs (jag hade vildsvinsfärs)
Ca 1/4 gul lök
Peppar
Vitlökskrydda (inte pulver, utan sån med små bitar) 
3 körsbärstomater mixade med lite vatten 
Steviaketchup

Bryn färsen med gul lök. Krydda efter smak. När det är färdigtbrynt, häll i tomaterna och sen steviaketchup efter smak. Färsen får inte vara för rinnig! Fyll paprikan med fyllningen. In i ugnen på 200-225 C i cirka 20 minuter. Servera med klyftpotatis.

Det är säkert godast att ha ost på toppen, men det hade inte jag då det inte ingår i min kostplan, men så länge färsen är lite "gojjsig" ändå så är det gott. Mitt blev verkligen kanongott!