FRUKOST, GYM, ÅTERTRÄFF

Hej kompisar!

Så var det ännu en ny vecka. Jag jobbade i helgen, så är ledig idag. Har precis ätit sista tuggan blåbärspaj till frukost, och försöker klura på en grej till Erik. Jag är ledig på lördag och han har inga planer på fm och em, så jag bad honom att inte boka in något, så ska vi åka iväg och göra något. Idag har han inte heller några planer utan för en gångs skull är vi hemma samtidigt. Vi behöver dock plugga båda två, jag har inte öppnat mina matteböcker på evigheter, och han har tenta om en vecka och behöver plugga till det. Så idag blir en pluggdag här hemma. Ikväll ska jag ta ett break, hämta min kusin Linda och åka till gymmet och introducera det för henne. 


I lördags åkte jag till gymmet innan jobbet och körde ben och rumpa, och oj vilken träningsvärk jag har nu! Riktigt jobbigt. Men skönt! Avslutade med ett tufft intervallpass på löpbandet, det behövdes! På kvällen var jag på återträff med mina högstadievänner. Vi träffades på Torstens och åt gott och bara pratade. Tre härliga timmar! Åt en riktigt god hamburgare. Fick dock ta med mig eget bröd för de hade inget glutenfritt, haha. Men, jag lämnade bara in det till dem så fixade de. Gott blev det!


Igår åkte jag hem till Linda efter jobbet för att hjälpa henne lite med kosten. Vi lagade mat och åt sen med hennes familj, hade långa konversationer och ibland skrattade vi så vi grät. Kom därifrån vid kvart över tio, då var det raka vägen hem till sängen. Idag blev det sovmorgon, såå jäkla skönt.

Nä, later hörrni.