GYM, LUNCH, JOBB

Godmorgon!

Har precis tagit sista tuggan av morgonägget och gröten är också uppäten. Om trekvart ska jag iväg till jobbet.

Igår började jag dagen med en snabb och enkel smoothie, då jag gick upp lite för sent. Skulle med bussen för att kunna ta tåget in till Ängelholm. Mötte upp med Emma och gymmade. Jag körde ett riktigt bra rygg/traps/axlar-pass och det gick fantastiskt bra! Bra pump och idag känns det på baksidan. Härligt! Hoppade in i duschen och tog mig sen till Grafitti för att luncha med Elin. Mys! Blev en kycklingsallad med bakad potatis. Tog mig sen hem till min lilla Wilma. 

Körde iväg och hämtade ut ett paket från MM Sports, proteinpulver med mjölkchokladsmak. Den var god, dock hade jag riktigt höga förväntningar på den då jag bara läst helt fantastiska recensioner och hört bra om den. Som sagt, den var god, men jag fick inte "wow"-känslan. Inte som med mitt banan-pulver från Svenskt Kosttillskott, det är magiskt! Luktar och smakar Bananaskids man åt när man var liten :) kanske jag dock ändrar uppfattning om chokladen, har trots allt bara testat den en gång.

Innan jag stack iväg så hade jag tagit upp färs, torsk och lövbiff. Gjorde en matlåda köttbullar, några med biffar, en med kycklingbiffar, ett par med fiskbullar på torsk och till kvällsmat blev det klyftpotatis, ugnsrostade morötter, lövbiff och en liten bit färsbiff då jag bara hade 150g lövbiff. Lite sparris till det också... Måndagslyx helt enkelt.

Frukosten idag. Fick till det där perfekta ägget...


Idag ska jag som sagt iväg och jobba, blir 11:30-20:15. Imorgon är jag ledig och ska eventuellt med Elin till Höganäs. Vi pratade lite om det igår. Ska även klämma in gymmet tänkte jag. På torsdag ska jag till Malin och träffa hennes bebis, på kvällen till jobbet och på fredag är jag ledig. Då ska jag åka till gymmet och på kvällen ska jag till Eriks mamma då hon fyllde år igår.

Nu ska jag lägga ihop mellanmål och göra mig klar för jobb. Ha en bra dag!