HADE EN PLAN

 
Jag är otroligt duktig på att göra saker som inte måste göras i precis detta nu, när jag inte riktigt har tid. Gick och la mig igår med planen att jag ställer klockan på halv nio, gör mig en god frukost, sen ska jag plugga. När jag till slut skulle sova (vilket av någon anledning blev väldigt sent) insåg jag att nej, jag ställer ingen klockan. Jag vill för en gångs skull vakna av mig själv. Och det gjorde jag, jag vaknade 8:50 så det tycker jag inte är fy skam. Kände mig utvilad. Låg och drog mig i sängen till strax innan 9:30. Gick ner och gjorde frukosten ni ser ovan. Gott! 
 
So far, so good. Sen var ju planen då att jag skulle plugga lite. Fick iallafall med mig böckerna upp till mig... sen hamnade jag helt enkelt bakom datorn, fixade med min och Josefines dropbox som vi har gjort inför USA-resan. Lyssnar på min spotifylista med låtar som får mig att tänka på USA/mitt år där. Och som jag njuter! Det känns SÅ bra att snart är jag hemma igen. Iallafall för två veckor. Det ska bli så himla härligt att träffa min familj, komma hem till Haddonfield, åka till New York. Alltså det är helt bananas! Har även gjort en ny kategori här på bloggen som i detta nu heter "Back to USA" där jag tänker lägga in mina inlägg om planering osv. Att planera inför en resa (speciellt när man ska resa med en av sina bästa kompisar) är ju helt underbart bara det. Den lär nog döpas om till något snitsigare senare, men får duga såhär just nu så jag slipper lägga in inläggen i respektive kategori senare. Inte för att jag tror att någon annan bryr sig om jag har kategorier eller så här på bloggen, men för mig själv. Det händer att jag går in på bloggen för att titta tillbaka på mitt USA-år, minnas lite, skratta, ibland gråta. Tittar även tillbaka på ReFitness-flikarna och Semesterformen när motivationen är bristande. Så ja, I'm doing this for me. 
 
Jag har precis fått i mig ett mellanmål och borde plugga ska fortsätta kolla lite inför USA, kolla lite flyg osv. Fattar inte att vi ska tillbaka. Jag ska äntligen få sätta mig på ett flyg igen över Atlanten. Jag ska äntligen få komma hem, för två veckor.
 
New York City is where I belong... where I am meant to be... where I will be able to thrive and come out of my shell... where I wil be able to live the life that I have always longed to live (Someday, NYC, someday):
This..... this I know to be true. I've never been able to put a name to it until now. it's an indescribable feeling having the one you love in another place for an extended amount of time.: